Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Доналд Тръмп: Атаката в Париж ще има влияние върху изборите във Франция

Снимка: БТА

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че очаква нападението в Париж, при което беше убит полицай, да окаже влияние върху президентските избори във Франция.

Още една терористична атака във Франция. Френският народ не може да понесе повече. Ще има огромно въздействие върху президентския вот!, написа Тръмп в социалната мрежа "Туитър".

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Президентската кампания във Франция на финалната права

Пет дни преди първия тур на президентските избори във Франция всички сценарии остават възможни. Четиримата основни претенденти за Елисейския дворец са с почти равна подкрепа в последните социологически проучвания. 11-те кандидати не губят нито минута от..

публикувано на 18.04.17 в 18:34
Еманюел Макрон

Еманюел Макрон обеща борбата с тероризма да бъде приоритет, ако стане президент на Франция

Кандидатът за президент на Франция Еманюел Макрон обеща борбата с тероризма да бъде приоритет, ако бъде избран за държавен глава. Ако отказвам да разоръжа Франция, то е, защото искам да поема ясни ангажименти, така че нашата полиция, силите за..

публикувано на 20.04.17 в 09:10

Нападателят от снощния терористичен акт в Париж е боец на "Ислямска държава"

Нападателят на булевард "Шанз Елизе", открил стрелбата, при която бе убит един полицай и ранени двама, беше обявен за боец на "Ислямска държава" в съобщението, в което терористичната организация пое отговорност за атентата. Неговият терористичен..

публикувано на 21.04.17 в 07:27

Един полицай загина при пореден терористичен акт в Париж

Един полицай беше убит при нападение по време на предизборен диспут между кандидатите за президент на Франция. Въоръжен с автомат мъж стреля по полицаи, които били на служба до магазин на булеварда "Шанз-Елизе". Двама други полицаи са ранени, животът им е..

публикувано на 21.04.17 в 04:41
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44