На финала

Спортното предаване „На финала“ се излъчва от понеделник до петък след новините по „Хоризонт“ в 19:05 и продължава до 20:00 часа.

В него спортните редактори разработват най-важните и най-интересните теми от деня, както и преки репортажи от състезания в момента. 

Предвид формата и заложените идеи при създаването му, се акцентира върху кратките модули и музика. 

Публикации

Медиите в Израел: На една крачка разстояние от медалите се намира ансамбълът ни по художествена гимнастика

На един ритник разстояние от медалите се намира ансамбълът на Израел , така характеризират шансовете на гимнастичките за Олимпиадата в Рио де Жанейро медиите в страната . Поводът е скандала, който избухна 4 седмици преди Олимпийските игри...

публикувано на 18.07.16 в 17:45
Гоча Будагашвили:Ще науча тези момичетата как да станат първи на Олимиадата

Гоча Будагашвили: Ще науча тези момичетата как да станат първи на Олимиадата

Много искам да сме първи на Олимпиадата! И ще бъдем първи , това заяви в първото си интервю на българска земя хореографът Гоча Будагашвили, дадено специално за предаването „На финала“ по програма „Хоризонт“ . От днес руснакът започва работа с..

публикувано на 18.07.16 в 15:20
Нов треньор и нов хореограф за разширения състав на ансамбъл-жени за цикъл 2017-2020 година

Разширеният състав на ансамбъла с нов треньор и нов хореограф

Разширеният състав на ансамбъл жени за следващия олимпийски цикъл 2017-2020 година започна днес подготовка в националната база „Раковски“. В първата тренировка се включиха 13 гимнастички, 12 определени на базата на проведеното преди няколко седмици..

публикувано на 18.07.16 в 14:57

Мартин Чой: Вече съм в кондиция, ще се постарая да съм най-бързия в Прага

В края на седмицата най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм Мартин Чой ще участва в кръга от източноевропейския шампионат на писта в Прага. Многократният ни шампион все още не е напълно е възстановен от контузията, която получи по време на кръга..

публикувано на 12.07.16 в 15:07
Ангел Кодинов: Защо да не задмина постиженията на Николай Бухалов

Ангел Кодинов: Защо да не задмина постиженията на Николай Бухалов

Надявам се да задмина постиженията на Николай Бухалов , това заяви специално за предаването „На финала“ младата ни надежда в кану-каяка Ангел Кодинов . Спечелилият квота за Игрите в Рио де Жанейро състезател се готви за участие в Европейското..

публикувано на 11.07.16 в 15:21
Ина Ананиева: В Рио трябва да сме различни, трябва ни още емоция

Ина Ананиева: В Рио трябва да сме различни, трябва ни още емоция

Трябва ни още емоция в играта. Това ни липсва. Мисля, че в Казан втория ден успяха да се отърсят. На това трябва да наблегнем. Трябва да сме много различни на Олимпиадата. Всички отбори ще са подготвени, всички ще играят без грешка. Ние обаче..

публикувано на 11.07.16 в 15:09
Ина Ананиева: Вчера бях при Цвети, все още няма категорично мнение, че е добре

Ина Ананиева: Вчера бях при Цвети, все още няма категорично мнение, че е добре

Ансамбълът ни и индивидуалните гимнастички Невяна Владинова и Катрин Тасева заминаха тази сутрин за Казан за участие в Световната купа по художествена гимнастика. Заявка за участие в надпреварата са подали 12 отбора, като сред тях са всички конкуренти за..

публикувано на 06.07.16 в 13:06
Любо Ганев: Отборът си има треньор – Пламен Константинов

Любо Ганев: Отборът си има треньор – Пламен Константинов

Ние си имаме треньор и той се казва Пламен Константинов. Този треньорски щаб ще изнася товара на плещите си поне до края на световното през 2018-а. Решението дали Пламен ще бъде треньор на националния отбор, го взема той и федерацията. Пламен иска да..

публикувано на 04.07.16 в 14:18
Посрещнаха олимпийският огън в НСА „Васил Левски“

Посрещнаха олимпийския огън в НСА „Васил Левски“

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и ректорът на Национална спортна академия "Васил Левски" проф. Пенчо Гешев посрещнаха щафетата с олимпийския огън, проведена по повод..

публикувано на 23.06.16 в 17:20
Николай Колев (вторият от ляво на дясно)

Академичният съвет на НСА уволни дисциплинарно проф. Николай Колев

Академичният съвет на Националната спортна академия "Васил Левски" взе единодушно решение да предложи на ректора проф. Пенчо Гешев да уволни дисциплинарно проф. Николай Колев за уронване престижа на НСА. Бившият декан на Треньорски факултет във висшето..

публикувано на 29.03.16 в 16:18