Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Третия метродиаметър, бюджетната прогноза за 2015-2017 г. и по-добро управление на „Топлофикация-София“ разискват днес столичните общински съветници

Снимка: БГНЕС

Проект и задание за изменение на Общия устройствен план на Столичната община за третия метродиаметър, бюджетната прогноза на Столична община 2015-2017 г. и програма за провеждане на конкурс за паметника „1300 години България” в контекста на реконструираното пространство на НДК са в дневния ред на днешното редовно заседание на Столичния общински съвет.

Други интересни точки са избора на консултант за изготвяне на анализ и предложение за подобряване на управлението на „Топлофикация-София“ и присъждане на званието „Почетен гражданин на София” на френската певица Силви Вартан.

Вижте целия дневен ред.

Можете да гледате и слушате заседанията на Столичния общински съвет на живо тук.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Столичният общински съвет не подкрепя предложението на "Софийска вода" АД за увеличение на цената на водата

Столичният общински съвет (СОС) не подкрепя предложението на "Софийска вода" АД за увеличение на цената на водата в София. Това се посочва в проекторешение на СОС, което предстои да бъде разгледано на заседанието на съвета в четвъртък. То е част от..

публикувано на 25.03.14 в 14:19