Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Малин Кръстев с необичайна роля в „Семеен албум“

БНР Новини
Владимир Пенев, Герасим Георгиев-Геро и Искра Донова в спектакъла „Семеен албум” (отляво надясно)
Снимка: Симон Варсано

В премиерния спектакъл на Младежкия театър предстои да видим талантливия актьор в непозната светлина. Със „Семеен албум“ сега той прави всъщност два прощъпалника едновременно – и като автор на пиесата, и като режисьор на спектакъла.




Сюжетът се заплита около семейна снимка, на която, странно защо, едната половина липсва. Ако някоя сутрин се събудиш и кафето е свършило, а навън се извива буря... не оставяй вратата отворена, защото през нея могат да влязат повече тайни, отколкото можеш да запазиш!, казва загадъчно авторът, но какво точно има предвид, вероятно ще разберем, след като гледаме спектакъла. В случая Малин Кръстев няма да е на сцената, но затова пък е поверил ролите на други прекрасни актьори – Герасим Георгиев-Геро, Искра Донова и Владимир Пенев. Сценографията и костюмите са на Кирил Наумов, автор на музиката – Калин Николов.
Премиерните представления на „Семеен албум“ можете да гледате в събота и в неделя (20 и 21 декември) в Младежкия театър „Николай Бинев“.







Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.