Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Във Видин започва фестивалът на изкуствата "Дунавски вълни"

Снимка: Радио ВИДИН

Четвъртото издание на фестивала на изкуствата "Дунавски вълни" ще се проведе във Видин от 17 до 26 юли. Събитието ще започне с куклената постановка "Тото и момичето" на театър "Абсурд", каза Силвана Сюлейман от Общината:

Фестивалът стартира на 17 юли, това е този петък, с един куклен театър "Тото и момичето"- това е представление на театър "Абсурд", които са традиционни наши гости, а след това в Художествената галерия ще бъде открита изложба, като темата е "Видин - вдъхновяващ град". Още една изненада има за откриването- нещо, което досега във Видин не сме виждали. Вярвам, че малки и големи ще му се зарадват- едно изключително интересно шоу ще бъде свързващият елемент между детския куклен театър и тази изложба, която ние ще открием. Програмата на фестивала включва куклени представления, образователни концерти и забавни игри, добави Силвана Сюлейман.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.