Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отлични са условията за ски в Пампорово

Пампорово
Снимка: БГНЕС
Пампорово е зимният курорт за семейна почивка, комбиниращ възможностите за обучение на деца и начинаещи, както и условия за напреднали скиори и сноубордисти. В ски зоната работят детски ски градина и училище.

В градината се обучават деца от 4 до 6 годишна възраст. Програмата включва занимания по ски или спускане с шейни в специална ски зона за деца, както и забавления на закрито.

Детската градина разполага със зала за отмора и игри. За децата се грижат дипломиран педагог и ски учители. Работещите в детската ски градина говорят български, руски и английски език.

Отлични са условията за ски в Пампорово в момента. Осем писти функционират, като отворените ски трасета са с различна степен на трудност - от начинаещи до напреднали.

Още подробности за условията в курорта дава Мариян Беляков, изпълнителен директор на „Пампорово“ АД, в разговор с Красимир Мартинов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

В Банско времето е идеално за скиорите

Времето е фантастично – слънчево и студено – прекрасно за любителите на ски спусканията и сноуборда – това съобщи в ефира на Радио София маркетинг директор на фирмата концесионер на ски зоната в Банско Иван Обрейков . Той препоръча на любителите..

публикувано на 22.01.16 в 15:14

Зимният курорт „Боровец“ празнува 120 години от създаването си

Зимният курорт „Боровец“ празнува 120 години от създаването си. И въпреки мразовитото време през последните дни, туристите не спират да посещават курорта. Маркетинговият директор на „Бороспорт“ Люба Кленова каза пред Радио София, че макар..

публикувано на 22.01.16 в 15:12