Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Манчестър Юнайтед и Байерн също кандидати за Гризман

Гризман може да заиграе в Англия или Германия.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман може да смени клуба си през лятото. Основни кандидати за французина са Манчестър Юнайтед и Байерн, като английският клуб имал малко по-големи шансове за неговия подпис, съобщава испанският вестник "Спорт".

Реал и Барселона в същото време не са предприели никакви действия относно привличането на Гризман. 

Друг претендент за световния шампион с Франция е Пари Сен Жермен, но в случай, че се раздели с Неймар или Килиан Мбапе. 

27-годишният Гризман премина в Атлетико през лятото на 2014 г. от Реал Сосиедад за 30 млн. евро. Този сезон взе участие в 28 мача в първенството, в които стана автор на 12 гола, както и направи 7 асистенции. Неговият контракт с "дюшекчиите" е до края на сезон 2023.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Лоренцо Сонего

Лоренцо Сонего стана шампион в Уинстън-Сейлъм

Италианецът Лоренцо Сонего спечели титлата на турнира по тенис на твърда настилка в Уинстън-Сейлъм (САЩ) от сериите АТП 250 с награден фонд 779 780 долара. На финала поставеният под номер 10 в схемата Сонего победи представителя на домакините Алекс Микелсен с 6:0, 6:3 за 64 минути. "Това е невероятна седмица за мен, за моя отбор и за..

публикувано на 25.08.24 в 09:38
Линда Носкова

Чехкинята Линда Носкова спечели първа титла в кариерата си

Поставената под номер 6 в схемата Линда Носкова от Чехия спечели титлата на турнира по тенис УТА 500 на твърда настилка в мексиканския град Монтерей с награден фонд 922 хиляди долара. На финала Носкова надделя над Лулу Сун (Нова Зеландия) със 7:6(6), 6:4 за 1:50 час и взе първи трофей от УТА в кариерата си. Така тя взе реванш за загубата..

публикувано на 25.08.24 в 09:22
Валентин Антов

Валентин Антов и Петко Христов с добри изяви в Италия

Българските защитници Валентин Антов и Петко Христов изиграха почти пълни 90 минути за своите отбори Кремонезе и Специя във втория кръг на италианската Серия Б. Антов се представи на ниво за Кремонезе при успеха с 1:0 срещу Карарезе. Единственото попадение в 88-ата минута реализира резервата Франко Васкес от дузпа. Българинът беше..

публикувано на 25.08.24 в 09:19
Реал Сосиедад победи Еспаньол с 1:0

Реал Сосиедад спечели гостуването на Еспаньол

Отборът на Реал Сосиедад постигна победа над Еспаньол с 1:0 като гост в мач от втория кръг в испанското футболно първенство. Единственото попадение реализира в 80-ата минута резервата Такефуса Кубо. Това е първи успех за Реал Сосиедад, който загуби от Райо Валекано в първия си двубой за новия сезон, докато Еспаньол няма спечелена точка в два..

публикувано на 25.08.24 в 08:44
Льо Авър победи новака Сент Етиен с 2:0

Льо Авър с първи успех за сезона във Франция

Отборът на Льо Авър победи новака Сент Етиен с 2:0 като гост в среща от втория кръг на футболното първенство на Франция. Абдулай Туре даде аванс на тима в 57-ата минута от дузпа, а десет по-късно Аруна Санганте удвои. Льо Авър постигна първа победа в Лига 1 през новия сезон, докато Сент Етиен загуби и втория си двубой след завръщането в..

публикувано на 25.08.24 в 08:34
Интер победи Лече с 2:0

Шампионът Интер с първа победа за сезона

Шампионът Интер победи Лече с 2:0 у дома в двубой от втория кръг на Серия А, като голове на Матео Дармиан и Хакан Чалханоглу осигуриха на отбора на Симоне Индзаги първи успех за сезона. Интер, който завърши наравно 2:2 с Дженоа миналия уикенд, контролираше срещата и временно се изкачи на върха в класирането с четири точки. Дармиан даде..

публикувано на 25.08.24 в 08:26
Александър Томаш

Александър Томаш: Казах на играчите, че трябва да преборят себе си

Старши треньорът на Спартак (Варна) - Александър Томаш, поздрави своите футболисти за успеха с 1:0 при гостуването на Ботев (Пловдив).  "Излязохме срещу отбор с доста добри футболисти с качества. През седмицата казах на моите състезатели, че единственият ни шанс е да излезем като отбор. Имахме проблеми с притежанието на топката през първата..

публикувано на 25.08.24 в 06:18