Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Оставката на Цветан Цветанов не решава проблема, смятат 87% от анкетираните в сондаж на „Галъп“

Осемдесет и седем процента от анкетирани в сондаж на „Галъп интернешънъл“ смятат, че оставката на Цветан Цветанов не решава проблема, а само 6 на сто посочват, че го решава. Това показва експресно допитване по телефона, направено от 3 до 5 април сред 801 души на територията на цялата страна.

55 на сто се съгласяват, че в темата с апартаментите на Цветан Цветанов и други има и морален, и законов проблем, 17 на сто намират най-вече законов проблем, 14 процента намират само морален проблем, а 6 на сто не намират проблем.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Първан Симеонов

Първан Симеонов: Цветанов подаде оставка по устав

Напускането на парламента на председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов отваря широко вратата за нови политически играчи в дългосрочен план. Това мнение изрази в предаването "Нещо повече" на БНР политологът от "Галъп" Първан Симеонов. Според него е..

публикувано на 27.03.19 в 18:00
Даниела Дариткова ще оглави ПГ на ГЕРБ

Даниела Дариткова сменя Цветан Цветанов като председател на ПГ на ГЕРБ

Даниела Дариткова ще е водач на парламентарната група на ГЕРБ на мястото на подалия оставка досегашен председател Цветан Цветанов, съобщи днес лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов. Същевременно Цветанов депозира в деловодството на..

обновено на 28.03.19 в 15:27
ВИЖТЕ ОЩЕ

Байдън категоричен: Победих Тръмп веднъж и ще го направя отново

Президентът на САЩ Джо Байдън проведе първата си самостоятелна пресконференция от ноември миналата година в рамките на юбилейната среща на НАТО. Това беше първото значимо медийно участие на президента Байдън след дебата с неговият конкурент за..

публикувано на 12.07.24 в 08:05

ООН прие проекторезолюция с искане към Русия да изтегли войските си от Запорожката АЕЦ

Общото събрание на ООН прие украинска проекторезолюция с искане към Русия "незабавно да изтегли войските си" от територията на Запорожката АЕЦ и да я върне под украински контрол. "За" документа са гласували 99 от 192 страни, предадоха световните..

публикувано на 12.07.24 в 07:53
Борис Станимиров

Борис Станимиров: Катастрофата за партиите наближава, не смеят да дръпнат аварийната спирачка

Войната в ДПС донякъде е заплаха за политическата система. Не знаем тази война какви щети ще нанесе на двете страни, но тя променя цялата политическа картина . Това мнение изрази пред БНР Борис Станимиров, политически анализатор, бивш депутат от..

публикувано на 12.07.24 в 07:52
Спасители работят на мястото на нощна атака с дрон срещу жилищна сграда в Харков, 4 април 2024 г.

Петима убити при руски удари в Донецка и Харковска области

Украинските власти съобщават за петима убити при руски удари в Донецка и Харковска области.  Русия е обстрелвала най-малко пет населени места в Донецка област. 12 души са били ранени в Мирноград, съобщи в Telegram областният управител Вадим..

публикувано на 12.07.24 в 07:48

Парламентът гласува проект за правилник за дейността му

В условията на промяна в парламентарните групи след разделянето на ДПС и в очакване за връчване на втория мандат на Продължаваме промяната- Демократична България, Народното събрание ще гласува проект на правилник. Временната комисия отхвърли..

публикувано на 12.07.24 в 07:33

Летище в Милано ще носи името на Силвио Берлускони

Вече е официално, че летище "Малпенса" в Милано ще носи името на бившия премиер на Италия Силвио Берлускони. Опозиция в Италия срещу идеята летище да носи името на Силвио Берлускони Това съобщи министерството на транспорта, ръководено от..

публикувано на 11.07.24 в 21:14

Ивелин Михайлов от "Величие" допусна, че може да бъде дискредитиран с досъдебно производство и арест

След създаването на временната парламентарна комисия за проверка на всички факти и обстоятелства по данни за извършени престъпления от Ивелин Михайлов, член на партия "Величие" и управител на комплекс "Исторически парк" във ветренското село Неофит..

публикувано на 11.07.24 в 21:00