Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на самонаранилата се Дудова Петър Касабов: Предполагам, че е лична причина

| обновено на 23.05.19 в 14:22
Биляна Дудова
Снимка: БФБорба

Старши треньорът на женския национален отбор по борба Петър Касабов даде специално интервю за "Хоризонт", в което сподели това, което знае във връзка с неприятния инцидент с трикратната ни европейска шампионка Биляна Дудова.

"Вече всичко е наред с нея. Неочаквано за всички нас е това, което се случи. В неделя, когато се прибрахме от Япония, всичко беше ОК. С усмивки и нетърпение чакахмe да се приберем вкъщи. Важното е, че всичко е наред в  момента и Биляна си е вкъщи."

"Не мисля, че е било нещо кой знае какво като инцидент. С подробностите не съм кой знае колко запознат. Не съм бил там и не съм видял. Нещо леко е, но важното е, че всичко е наред. Предполагам, че е лична причина. Някакъв моментен афект. С борбата няма какво да бъде свързано. В момента тя само трябва да се радва, на това, което постига".

"Съотборничките на Биляна също не споделят да са забелязали у нея притеснение. Нямаше никакви такива намеци. Като се прибирахме от Япония, между нас имаше само шеги и майтапи."

"За възстановяването ще кажат докторите. Аз се радвам, че си е вкъщи. След такива травми никой не може да каже с точност кога ще бъде на тепиха отново", сподели Петър Касабов.

Чуйте още него:






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Опит за самоубийство на европейската шампионка Биляна Дудова (обновено)

Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова е опитала да се самоубие. 21-годишната спортистка е била открита във вторник вечерта от съотборничката си Сезан Белберова в стаята им в столичен хотел. Незабавно на мястото пристигнала линейка от..

обновено на 23.05.19 в 09:54
ВИЖТЕ ОЩЕ
Георги Иванов

Президентът на БФС Георги Иванов: Няма да спрем да търсим решения за доброто на клубовете

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов даде специално интервю за БТА дни преди началото на новото първенство. Лидерът на българския футбол говори по всички актуални теми - завършилото наскоро Евро 2024, евентуалното увеличаване на..

публикувано на 18.07.24 в 12:22
Габриела Георгиева

Духът на Париж присъства в официалните облекла на българските спортисти за ОИ

Спортният дух на Олимпиадата в Париж ще бъде част от облеклото на българите по време на дефилето на нациите при официалното откриване на Игрите следващия петък. Родните спортисти и треньори ще са със спортно-елегантна визия, в актуални материи и цветове,..

публикувано на 18.07.24 в 12:16
Иван Ракитич

Иван Ракитич ще продължи кариерата си в Хайдук (Сплит)

Полузащитникът на футболния Ал-Шабаб Иван Ракитич ще продължи кариерата си в Хайдук (Сплит), съобщава журналистът Фабрицио Романо. Според източника 36-годишният хърватин ще подпише договор до лятото на 2026 година. Старши треньорът на Хайдук Дженаро..

публикувано на 18.07.24 в 12:00
Кевин Сейхас

Берое привлече аржентинец

Берое подписа с аржентинския футболист Кевин Сейхас, съобщиха от клуба. 26-годишният Сейхас е играл в младежката формация на Ривър Плейт преди да замине за Италия, където се състазева две години, а след това носи екипа на португалския Ароука. В..

публикувано на 18.07.24 в 11:07
Лионел Меси

Уволниха заместник-министъра, призовал Меси да се извини за расистки обиди

Президентът на Аржентина Хавиер Милей уволни заместник-министъра на спорта Хулио Гаро, който заяви, че Лионел Меси трябва да се извини за расистките обиди от страна на националите на страната по адрес на френските футболисти, съобщиха от..

публикувано на 18.07.24 в 10:12
Франко Русо

Защитникът на Лудогорец Франко Русо ще играе в Мексико

Футболният Лудогорец преотстъпи защитника Франко Русо в мексиканския Керетаро. Контрактът е за една година с опция за закупуване през следващото лято, съобщиха от мексиканския клуб. 29-годишният аржентинец се оказа ненужен в състава на разградчани и..

публикувано на 18.07.24 в 10:07
Александър Донски

Александър Донски отпадна от турнира в Пособланко (Испания)

Националът за Купа "Дейвис" Александър Донски отпадна в игрите поединично и на двойки на турнира по тенис на твърди кортове от сериите "Чалънджър" в Пособланко (Испания) с награден фонд 36 900 евро. Българинът, който преодоля успешно..

публикувано на 18.07.24 в 08:05