Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Певецът Ар Кели е обвинен в още 11 сексуални престъпления

Американският ар енд би певец Ар Кели
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Певецът Ар Кели е обвинен в още 11 сексуални престъпления, твърдят американски медии, цитирани от БГНЕС. Съдебните протоколи показват, че те се отнасят до сексуално насилие и малтретиране на непълнолетни на възраст между 13 и 16 години, и ако се докажат, те носят много по-тежки присъди от предишните му обвинения.

Ар Кели трябва да се върне в съда след седмица, за да се изправи срещу новите си обвинения.

По-рано тази година срещу R&B изпълнителят бяха заведени 10 дела за тежко престъпно сексуално насилие. Той не се призна за виновен и е освободен под гаранция.

Ако той бъде осъден по предходните обвинения, в които участват четири предполагаеми жертви, трима от които са непълнолетни, Ар Кели може да лежи от три до седем години в затвора.

Адвокатът на Ар Кели Стив Грийнбърг заяви, че последните обвинения не са свързани с нов случай.

„Той бе обвинен наново за същия случай. Това е един и същи случай, само обвиненията са малко по-различни, но иначе същата предполагаема жертва, същото време, същите факти. Очакваме и същите резултати”, написа той в Туитър.

Репортерът от "Чикаго трибюн" съобщава, че 4 от новите обвинения са от най-сериозния клас престъпления в щата Илинойс и са със задължителна присъда от 6 до 30 години затвор.

Четирите обвинения са за тежко сексуално посегателство, две за сексуално насилие и пет за тежко сексуално насилие. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Американският ар енд би певец Ар Кели

Ар Кели отрече обвиненията в секс тормоз

Гневно и през сълзи американският певец Ар Кели отрече обвиненията в сексуално посегателство в първото си телевизионно интервю от ареста си миналия месец, предаде Би Би Си. „Не съм правил това. Това не съм аз“, заяви 52-годишният изпълнител пред..

публикувано на 06.03.19 в 13:22
ВИЖТЕ ОЩЕ

Повторно гласуване за парламент в седем секции на територията на РСМ

Днес се провежда повторно гласуване за парламент в седем секции на територията на Северна Македония. До него се стигна, след като Държавната избирателна комисия прецени, че в тези секции е имало нарушение на изборите на 8 май, съобщава БТА. Жалбите за..

публикувано на 22.05.24 в 19:24
Мигранти на борда на кораб на бреговата охрана пристигат в пристанището в Каламата, Пелопонес, Гърция, архив, юни 2023 г.

Продължава мигрантският натиск към гръцките острови в Егейско море

Гръцките власти спасиха днес мигранти от потъваща лодка до остров Крит. Настаняват ги в нови места за временно пребиваване с добри условия и за майки с деца, информират местните власти.  Продължава мигрантският натиск към гръцките острови в..

публикувано на 22.05.24 в 19:09

Градушка с размер на лешник падна в София (обновена)

Силният дъжд и градушка в София доведоха до закъснения на полети на столичното летище. То остана отворено за кацащи самолети, забавянето е за три полета.  Няма отменени,  както и пренасочени  полети .  55 са сигналите за нанесени щети..

обновено на 22.05.24 в 18:54

Градушка и излезли от коритата си реки в Троянско

Градушка и проливен дъжд, продължили над час, са нанесли щети на реколтата в Троянско.  Залети са улици, след като са прелели дерета в селата Орешак и Черни Осъм, засегнато е и село Шипково.  Кметът на община Априлци Тихомир Кукенски съобщи, че..

публикувано на 22.05.24 в 18:46
 Жордан Бардела

Жордан Бардела: "Алтернатива за Германия" прекрачи червената линия

Три седмици преди европейските избори френската крайнодясна партия "Национално обединение" скъса отношенията си с германския си съюзник "Алтернатива за Германия" след компрометиращото изказване и подозрителни връзки на нейния лидер Максимилиан Кра...

публикувано на 22.05.24 в 18:30

Economist: Възможна е руска офанзива в Сумска област

Според британското издание "Икономист" има струпвания на руски сили по границата със Сумска област и в нея е възможна офанзива след тази при Харков. Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха без ток части от Сумска област В Донецка..

публикувано на 22.05.24 в 17:55

Нов състав на КЗП, председател е Мария Филипова

Служебното правителството определи нов състав на Комисията за защита на потребителите, досегашният председател и двамата членове на Комисията са освободени. От пресслужбата на Министерския съвет информират, че за работата на действащото към..

публикувано на 22.05.24 в 17:36