Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фламенго - Ривър Плейт е финалът за Копа Либертадорес

Радост след третия гол.
Снимка: БТА

Фламенго е вторият финалист в тазгодишното издание на Копа Либертадорес! Бразилският гранд не показа никаква милост в реванша с Гремио и спечели с разгромното 5:0 на “Маракана” в Рио де Жанейро. 

Първата среща между двата тима бе завършила при резултат 1:1, но днес червено-черните бяха безпощадни и разкъсаха съперника, за да си уредят среща с Ривър Плейт на финала на 23 ноември в Чили. 

Бруно Енрике откри резултата в 42-ата минута, а Габигол добави нови два гола в 47-ата и 56-ата минута от дузпа. Пабло Мари бе автор на четвъртото попадение в мача в 71-ата минута, а петото бе на сметката на Родриго Кайо в 74-ата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Капитанът на Бока Хуниорс Тевес дриблира покрай Перес от Ривър Плейт.

Шампионът Ривър Плейт отново на финал в Копа Либертадорес

Отборът на Ривър Плейт загуби гостуването на големия си съперник в Аржентина Бока Хуниорс с 0:1, но се класира за втора поредна година на финала на Копа Либертадорес. В първата среща Ривър спечели с 2:0. За Бока се Хуан Уртадо се разписа на..

публикувано на 23.10.19 в 10:18
ВИЖТЕ ОЩЕ
Илиян Илиев

Илиян Илиев: Не съм доволен

Националният селекционер Илиян Илиев не бе доволен от равенството 0:0 срещу Люксембург в турнира Лига на нациите. Илиев е на мнение, че тимът ни е трябвало да бъде по-креативен, въпреки че като желание е бил на необходимото ниво. “Тежък двубой, срещу..

публикувано на 13.10.24 в 06:24
Полша-Портуугалия 1:3

Лига на нациите: Резултати от третия кръг

Резултати от третия кръг в турнира Лига нациите: Лига А : Хърватия-Шотландия  2:1 Испания - Дания  1:0 Полша - Португалия  1:3 Сърбия - Швейцария  2:0 Лига Це: България - Люксембург  0:0 Беларус - Северна Ирландия  0:0 Литва - Косово  1:2..

публикувано на 13.10.24 в 06:09

Дея спорт ще бъде съперник на Левски във финала за Суперкупата

Отборът на Дея спорт се класира за първи път в клубната си история във финала за Суперкупата на България по волейбол при мъжете. В дербито на Бургас във втория полуфинал от надпреварата, която се провежда в столичната зала "Левски София", Дея спечели с..

публикувано на 13.10.24 в 06:01
Мариела Пенева

Три златни медала за националите ни по скокове на батут от МТ „Купа на приятелството“

Отлично представяне записаха  българските спортисти в 51-я международен турнир "Купа на приятелството" в чешкия град Яблонец Ниска. 3 златни отличия, 4 сребърни и 1 бронз спечелиха националите ни. Най-изявенста ни състезателка при жени (батут..

публикувано на 12.10.24 в 21:01
Националите ни не успяха да спечелят срещу Люксембург

Слаб мач за националите и равенство срещу Люксембург

Отборите на България и Люксембург завършиха 0:0 в среща от 3-ия кръг на футболния турнир Лига на нациите. Срещата се игра пред 15 хиляди зрители на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, а нашите изиграха най-слабия си мач от началото на турнира. Малко..

публикувано на 12.10.24 в 20:53
Рилски спортист спечели в Перник

Рилски спортист с труден успех в Перник

Шампионът в Националната баскетболна лига Рилски спортист постигна победа с 87:75 точки над Миньор в Перник, в първия мач от втория кръг на първенството. До почивката нито един от двата отбора не успя да вземе категорично предимство, след като си..

публикувано на 12.10.24 в 20:27
Левски победи ЦСКА и ще играе за Суперкупата

Левски победи ЦСКА и е на финала за Суперкупата

Отборът на Левски победи ЦСКА с 3:0 (29:27, 25:20, 25:23) в първия полуфинал за Суперкупата на България по волейбол и ще играе във финала утре. Шампионите чакат победителя от двубоя между бургаските Нефтохимик и Дея спорт, който е по-късно днес...

публикувано на 12.10.24 в 18:18