Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на Левски: Трябва да потиснем емоциите

Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Петър Хубчев беше щастлив след успеха на "сините" над Лудогоред, но призова емоциите да бъдат потиснати. Левски ще чака с интерес жребия за полуфиналите на Купата на България на 10 март, след като отстрани с 6:5 след дузпи Лудогорец - 0:0 в редовното време.

"Трябва да потиснем емоциите, нямаме време за тях. Изиграхме един тактически много дисциплиниран мач. Знаехме как трябва да изглеждаме и се получи на 100 процента, за разлика от предишните мачове. Доволни сме от всички, но ще продължим с ротациите, защото имаме много проблеми.

Въобще не сме тренирали дузпи, дори не сме се и замисляли. Това не става с няколко тренировки, а и късметът играе голяма роля. Важно е да се бият сериозно дузпите и това е най-важното. Точно това се и получи. Футболистите ни бяха концентрирани в професията си.

За първи път откакто съм тук, аз усетих как хората вдигат отбора и го задържат на нивото и класата на Лудогорец. Точно феновете бяха причината", каза Хубчев след мача.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Дузпи пратиха Левски в полуфиналите на турнира за Купата на България по футбол

Дузпи пратиха Левски в полуфиналите на турнира за Купата на България по футбол

Левски се класира за полуфиналите на турнира за купата на България по футбол.  В последният четвъртфинал "сините" се наложиха над състава на Лудогорец с 6:5 след изпълнение на дузпи.  Редовното време и продълженията на "Георги Аспарухов" завършиха 0:0, а..

публикувано на 05.03.20 в 21:49
Павел Върба

Павел Върба: Нямахме късмет

Треньорът на Лудогорец Павел Върба оправда с липсата на късмет отпадането на тима му от турнира за Купата на България. "Орлите" загубиха гостуването си на Левски с 5:6 след изпълнение на дузпи, след като редовното време завърши 0:0. В 90-та минута обаче..

публикувано на 06.03.20 в 07:39
ВИЖТЕ ОЩЕ

От ММС не са съгласни стадионите „Септември“ и „Юнак“ да преминат към Столична община

Министерство на младежта и спорта не е било уведомено от страна на Столична община за намеренията й да придобие в собственост СК „Септември“ и стадион „Юнак“, като за стартиралата процедура и приетия от Столичния общински съвет доклад, от ведомството не..

публикувано на 25.04.24 в 18:07
Златислава Чуканова

Два финала и три бронзови медала за българките на ЕП по бокс в Сърбия (ОБНОВЕНА)

Два финала и три бронзови медала постигнаха състезателките по бокс от националния отбор на България в днешния ден на Европейското първенство в Белград (Сърбия). За златото ще играят Златислава Чуканова (50 кг) и Светлана Каменова (57 кг).  Чуканова се..

публикувано на 25.04.24 в 17:26
Килиан Мбапе

ПСЖ е на малка крачка от титлата във Франция

Пари Сен Жермен победи като гост Лориен с 4:1 и е съвсем близо до нова титла във френското първенство 4 кръга преди края. От нея го делят две точки, реално една, заради много по-добрата си голова разлика от втория Монако. Монегаските отложиха малко..

публикувано на 25.04.24 в 06:56
Аталанта

Аталанта продължава успешно на няколко фронта

Отборът на Аталанта продължава с отличното си представяне на няколко фронта. След като отстрани Ливърпул в Лига Европа, тимът на Джан Пиеро Гасперини се класира на финала за Купата на Италия.  Аталанта отстрани Фиорентина в полуфиналите, след като победи в..

публикувано на 25.04.24 в 06:39
Евертън - Ливърпул

Евертън спря Ливърпул за титлата в Англия

Евертън преустанови почти всички надежди на градския си съперник Ливърпул за титлата в Англия, след като „карамелите“ спечелиха заслужено с 2:0  в отложен мач от 29-ия кръг. Успехът на практика, но не и на теория, подпечата спасяването на „карамелите“ в..

публикувано на 25.04.24 в 06:16
Кевин Пенев и Здравко Куртев (треньор)

Гимнастиците ни не успяха да се класират за финалите на Европейското

Българските състезатели не успяха да се класират за финалите на отделните уреди на Европейското първенство по спортна гимнастика в италианския град Римини. Най-предно място в пресявките намериха Кевин Пенев, който е 18-и на земя, и Даниел Трифонов с 19-а..

публикувано на 25.04.24 в 06:06

Рами Киуан донесе 11-тия медал на България на европейското по бокс

Рами Киуан закри по перфектен начин за България днешния ден на Европейското първенство по бокс в Белград. В категория до 75 килограма националът ни надделя над Михал Ярлински (Полша) и се класира за полуфиналите в сръбската столица. Така българинът..

публикувано на 24.04.24 в 21:19