Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фармацевтите продължават с протестите в подкрепа на проф. Асена Стоименова

Продължава протестът на фармацевти и помощник-фармацевти от Стара Загора, съобщи Ростислав Курдов, председател на Регионалната колегия. Над 90% от аптеките всеки ден между 12.00 и 12.15 затварят врати за дезинфекция и ще изразят подкрепата си за проф. Асена Стоименова чрез плакати с послания. Припомняме прокуратурата повдигна обвинение на председателят на Фармацевтичния съюз за всяване на паника със своите изявления. Активна е и онлайн петицията за граждани и колегията ни, уточнява Ростислав Курдов.

Ростислав Курдов, председателят на регионалната колегия на Българския фармацевтичен съюз в Стара Загора съобщи, че утре, 17 април между 16.00 и 17.00 часа платформата „Съветите на фармацевта“ ще предава на живо и можете да получите отговор на въпросите, които най-много ви вълнуват в условията на Извънредно положение. 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.