Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима от Кьолн с положителни проби за вируса, пратиха ги в карантина

Трима от Кьолн са дали положителни проби за Covid-19, но имената им не се съобщават
Снимка: БТА

Германският Кьолн обяви, че трима служители в клуба са дали положителни проби за Covid-19. 

От Кьолн не назовават имената на заразените, които на този етап нямат симптоми. Те ще бъдат пратени в карантина за следващите две седмици, като през това време ще им бъдат правени още тестове.

Въпреки всичко, от клуба обявиха, че не смятат да спират тренировъчния процес, който ще продължи по план, като имат подкрепата и от шефовете на футбола в Германия.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Илиан Илиев

Илиан Илиев е доволен от играта на футболистите на Черно море срещу Апоел

Старши треньорът на Черно море (Варна) Илиан Илиев даде добра оценка  на своите футболисти след равенството  0:0 срещу Апоел Беер Шева в първата среща от втория квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите. Реваншът е в Разград идната седмица. Двата отбора ще спорят за място в третия кръг на турнира на УЕФА Лига на Конференциите, където ще..

публикувано на 26.07.24 в 06:49
Валентин Илиев

Валентин Илиев: Знаем какво ни чака в Подгорица

"Не беше лесно. Изправихме се срещу добре организиран и подготвен съперник. Радваме се, че имаме преднина преди реванша. Надявам се да реализираме нашите положения в следващия двубой.  Няма с какво толкова да се изненадаме. Срещу нас стои добър отбор, играещ грамотен футбол. В някои моменти играе толкова, колкото ти позволи съперникът. Надяваме се да..

публикувано на 26.07.24 в 06:42
Душан Керкез

Душан Керкез: Панатинайкос е фаворит, но шансовете ни остават

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез изрази задоволство от показаното от неговия отбор през втората част в първия сблъсък с Панатинайкос в турнира Лига Европа.  Ботев загуби с 1:2 , но запази сериозни шансове за крайната победа. "Няма как да съм доволен, когато загубим. Но ако някой преди мача беше казал, че в двубой срещу клуб с..

публикувано на 26.07.24 в 06:40

Олимпиадата в Париж ще започне с уникално шоу по река Сена

Олимпиадата в Париж официално ще започне с уникално шоу по река Сена в петък и Франция има големи и мистериозни планове за пищната церемония по откриването.  За първи път в историята на летните игри тя няма да се проведе на стадион.  Вместо това над 200-е национални делегации ще плават по Сена през центъра на Париж и покрай забележителности като..

публикувано на 26.07.24 в 06:31
Ботев загуби с 1:2 от Панатинайкос

Ботев (Пд) с минимална загуба от Панатинайкос

Отборът на Ботев (Пловдив) допусна минимално поражение с 1:2 при гостуването си на гръцкия Панатинайкос в първа среща от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Александър Йеремейеф и Тасос Бакасетас от дузпа бяха точни за гръцкия гранд през първата част, но в 70-ата минута Ален Корошец върна един гол за "канарчетата". Малко..

публикувано на 25.07.24 в 23:22
ЦСКА 1948 постигна първа победа в Европа

ЦСКА 1948 с историческа първа победа в Европа

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 1:0 у дома Будучност в първи мач от втория квалификационен кръг в турнира  Лигата на конференциите. В 5-ата минута Талис шутира от дистанция, но вратарят Милан Миятович улови топката. Осем минути след това Радослав Кирилов получи от Марио Илиевски, но се засуети в наказателното поле и пропусна момента, в който..

публикувано на 25.07.24 в 22:35
Апоел и Черно море завършиха 0:0

Апоел и Черно море не се победиха

Черно море  завърши 0:0 като гост на израелския Апоел (Беер Шева) в първа среща от втория кръг на турнира Лига на Конференциите  Мачът се игра в Ловеч, където израелският тим посреща съперниците си в Европа заради нестабилната ситуация в тяхната страна, породена от конфликта в Ивицата Газа. Втората среща ще се проведе също в България, като..

публикувано на 25.07.24 в 22:13