Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев премина в Аполон

Снимка: chernomorepfc.bg

Националът Илиан Илиев бе обявен за играч на кипърския Аполон (Лимасол). Полузащитникът на Черно море ще подпише договор до 2025 година, съобщиха от клуба.

Очаква се в следващите дни Илиев да мине медицински прегледи, след което да подпише договор с Аполон. Кипърците съобщиха на официалния си сайт, че са постигнали договорка с Черно море за правата на халфа.

От Аполон не разкриха трансферната сума, но по-рано в кипърските медии изтече информация, че сделката е за 300 000 евро.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
БФС пуска специална фланелка по подо 30 години от СП в САЩ приз 1994 година

БФС пуска специална фланелка по повод 30 години от СП в САЩ 94

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов отправи специално послание към героите от САЩ 94, които записаха една от най – славните страници в историята на спорта у нас, класирайки се на четвърто място на световното първенство преди 30 години. Поводът е 30-годишнината от най-големия успех в историята на българския футбол – 4-ото място в САЩ..

публикувано на 16.07.24 в 13:36
Гарет Саутгейт

Гарет Саутгейт реши - напусна поста на селекционер на Англия

Гарет Саутгейт напусна поста си на селекционер на Англия след почти осем години начело. 53-годишният бивш защитник взе решението след поражението на неговия отбор на финала на Евро 2024 от Испания с 1:2. Договорът на Саутгейт трябваше да изтече през декември тази година, но той сам взе решение да си тръгне по-рано след втория загубен финал на тима на..

публикувано на 16.07.24 в 13:25
Георги Дерменджиев

Георги Дерменджиев: Динамо ще направи всичко, за да ни пречупи

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев говори кратко пред медиите преди заминаването на отбора за Грузия, където утре ще бъде реваншът с Динамо (Батуми) от първия кръг на Шампионската лига по футбол. Специалистът предупреди, че тимът му не бива да се успокоява от преднината в първия двубой и да бъде напълно концентриран в мача. "Разбира..

публикувано на 16.07.24 в 10:35
Агибу Камара

Лудогорец привлече халф от Олимпиакос

Шампионът Лудогорец направи четвърти входящ трансфер това лято, привличайки гвинейския офанзивен халф Агибу Камара, който бе собственост на гръцкия Олимпиакос. Ръководството на тима от Разград и това на шампиона в Лигата на конференциите финализираха успешно преговорите по сделката, като междувременно Камара пристигна в България. Африканският..

публикувано на 16.07.24 в 10:31
Йоана Георгиева

Отмениха наказанието на Йоана Георгиева, ще участва на Олимпиадата

Арбитражният съд по спорта (КАС) отмени наложеното наказание на състезателката ни по кану-каяк Йоана Георгиева. Тя беше със спрени права от началото на юни насам, когато беше обявено, че е нарушила антидопинговите правила. Причината, която международната агенция за допинг тестване ИТА посочва е, че българката не е била открита за проба на 15..

публикувано на 16.07.24 в 06:37
Виктория Томова

Виктория Томова отпадна от турнира в Будапеща

Виктория Томова отпадна в първия кръг на турнира по тенис на клей УТА 250 в унгарската столица Будапеща с награден фонд 232 244 евро. Поставената под номер 2 в схемата Томова отстъпи пред бившата номер 19 в световната ранглиста Александра Саснович (Беларус) с 6:2, 2:6, 4:6 за 2:04 часа. Българката поведе с 5:0 по пътя си към успеха в първия..

публикувано на 16.07.24 в 06:33
Димитър Велковски подписа с Арда

Арда подписа за две години с Димитър Велковски

Левият бек Димитър Велковски е новото попълнение във футболния на Арда. Това стана факт, след като играчът уточни личните си условия със спортния директор Ивайло Петков и сложи подпис под договор за две години. Димитър Велковски е роден на 22 януари 1995 г. и играе на поста защитник. Висок е 185 см, а своята кариера започва в тима на Ботев..

публикувано на 16.07.24 в 06:31