Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млад мъж е загинал, след като е бил блъснат от влак преди жп гара Кресна

Снимка: БГНЕС

Млад мъж е загинал, след като е бил блъснат от влак преди жп гара Кресна.

Инцидентът е станал около 9.20 часа.

По първоначална информация, мъжът е пресичал железопътните релси в участъка преди гарата, когато е блъснат от товарен влак, движещ се в посока град Петрич, в резултат на което е починал.

От пристигналите на място полицейски служители е установено, че мъжът е на 21 години от град Петрич.

Работата по установяване на всички факти и обстоятелства по случая продължава.  






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Иран очаква удари във вътрешността на Израел като отговор от "Хизбула" за убийството на Фуад Шукр

Иран очаква групировката "Хизбула" да нанесе удари във вътрешността на Израел, като не се ограничава само до военни цели, заявиха от иранската мисия в ООН. Политическият лидер на "Хамас" беше погребан в Катар В изявлението по повод убийството на военния ръководител на ливанското ислямистко движение Фуад Шукр, се посочва че с този акт са..

публикувано на 03.08.24 в 15:37
Плаж на о-в Крит

Половината гърци не могат да си позволят почивка това лято

Проучване в Гърция показва, че половината гърци не могат да си позволят почивка това лято. Опозицията обвинява правителството в липса на добра социална политика. Само 10% от гърците могат да си позволят нощувка в хотел по време на лятната почивка, по данни на проучване на Европейския общ синдикат. Директорът на Института по проучване..

публикувано на 03.08.24 в 14:27

Катастрофа на АМ "Тракия" в посока София, шофирайте внимателно около 73-тия километър

Движението при 73-ти километър на АМ "Тракия“, в посока София е затруднено заради катастрофа между два леки автомобили. Има данни за пострадали хора, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов "Към мястото пътуват екипи на Спешна помощ, на Пътна полиция, на Пожарната. Сигналът за пътния инцидент е пристигнал в областната..

публикувано на 03.08.24 в 14:12

България отива на нови избори

България отива на поредни предсрочни избори. След продължила близо 3 часа среща в парламента между представители на ИТН и ГЕРБ - СДС, стана ясно, че няма да бъде дадена подкрепа за кабинет с третия мандат. Трифонов отрече да е участник в сценарий за свалянето на Рая Назарян ИТН на разговори с ГЕРБ-СДС за прaвителство с третия мандат..

публикувано на 03.08.24 в 14:01

Откриха заразени с чума животни близо до българо-гръцката граница

В Гърция откриха заразени животни с чума в района на Комотини, близо до границата с България. Атина забрани трансфера на овце и кози в страната. Случаите на чума по кози и овце се увеличават, съобщават санитарните власти. Положителни проби дадоха днес изследванията на животните в две животновъдни ферми до Комотини. Общо случаите в..

публикувано на 03.08.24 в 13:20

ИТН и ГЕРБ-СДС започнаха разговор за политиките по сектори

В Народното събрание ИТН разговарят с най-голямата ПГ - тази на ГЕРБ-СДС, в търсене на подкрепа за правителство с третия мандат. Това е последната консултация на ИТН, след като от партията вече се срещнаха с независими депутати от "Величие" и ДПС, с БСП, "Възраждане" и ПП-ДБ.  От страна на ГЕРБ участници са Деница Сачева, Теменужка Петкова и Росен..

публикувано на 03.08.24 в 13:16

Жителите на Хаджидимитрово с тричасова блокада на път, плашат с гражданско неподчинение

Жителите на свищовското село Хаджидимитрoво блокираха за три часа пътя между Полски Тръмбеш и Свищов. Протестът е заради безводието. Има нов довеждащ водопровод до единия от каптажите на селото, но проблемът е рязкото намаляване на нивото на водоизточниците и той няма как да се реши, поясниха от водоснабдителното дружество, а протестиращите..

публикувано на 03.08.24 в 13:12