Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА София вкара шест на втория си отбор

ЦСКА София - ЦСКА София II
Снимка: БТА

Отборът на ЦСКА София победи с 6:2 състезаващия се във Втора лига тим на ЦСКА София II в контролна среща, играна в Банско.

Двубоят се състоя от две полувремена по 35 минути и бе част от заключителната част на лагер-сбора  на "червените" в града.

Съставът, воден от старши треньора Александър Томаш, поведе още в третата минута след гол на Илиан Илиев. Зюмюр Бютучи удвои само две минути по-късно. Момчетата на наставника Владимир Манчев успяха да възстановят равенството с попадения на Марк-Емилио Папазов в 8-та минута и на Радослав Живков в 10-та. До края на първата част точни още бяха Джонатан Линдсет и влезлият от резервната скамейка на мястото на Джеймс Ето'о - Улаус Скаршем, правейки резултата 4:2 за ЦСКА.

След почивката Джейсън Локило и Аарон Исека замениха Илиан Илиев и Зюмюр Бютучи, като именно Исека се разписа в 60-та минута. Две минути по-късно Джонатан Линдсет отбеляза второто си попадение в срещата и оформи крайното 6:2. Последният съдийски сигнал беляза края на лагера в Банско.

Стартов състав на ЦСКА София: Густаво Бусато, Браян Кордоба, Юлиан Илиев, Иван Турицов, Емануел Шакич, Тобиас Хайнц, Марселино Кареасо, Джеймс Ето'о (18' Улаус Скаршем), Джонатан Линдсет, Зюмюр Бютучи (35' Джейсън Локило), Илиан Илиев (35' Аарон Исека)

Стартов състав на ЦСКА София II: Боян Загорски, Лъчезар Иванов, Росен Маринов, Александър Бучков, Наско Цеков, Петко Панайотов, Виктор Василев, Никола Борисов, Симеон Чатов, Марк-Емилио Папазов, Радослав Живков  (35' Теодор Александров).


По публикацията работи: Светослав Табаков


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Стефани Стоева

Стефани Стоева четвъртфиналистка на турнира по бадминтон в Любляна

Стефани Стоева се класира за четвъртфиналите наединично на международния турнир по бадминтон в Любляна (Словения). В изцяло български двубой Стоева победи седмата поставена Гергана Павлова с 22:20, 21:15 за 62 минути на корта. В спор за място на полуфиналите Стефани Стоева ще играе с водачката в схемата Леонис Хюе (Франция). На двойки жени..

публикувано на 07.09.24 в 15:26
Георги Кабаков ще свири мача Черна гора - Уелс

Дадоха на Георги Кабаков мача Черна гора - Уелс

Най-добрият български съдия Георги Кабаков отново заслужи доверието на Европейската футболна асоциация (УЕФА), откъдето му дадоха мач от Лигата на Нациите. Пловдивчанинът ще бъде главен съдия на срещата от група 4 на Лига В между Черна гора и Уелс, която ще се играе на 9-и септември от 21:45 часа българско време на стадиона в Никшич...

публикувано на 07.09.24 в 14:58
Лия Каратанчева

Лия Каратанчева ще играе за титлата във Виена

Лия Каратанчева се класира за финала на турнира по тенис на клей в австрийската столица Виена с награден фонд от 60 000 долара. В полуфинала, в който една срещу друга се изправиха две квалификантки, българката победи с 6:2, 6:3 хърватката Ива Приморац. Мачът продължи час и 46 минути. Ако спечели и финала в неделя, 20-годишната..

публикувано на 07.09.24 в 14:28

Бразилия направи крачка към Мондиал 2026

Бразилия постигна третия си успех от общо 7 мача в световните квалификации в зона КОНМЕБОЛ и се изкачи на четвърта позиция в класирането. В челото са Аржентина, Уругвай и Колумбия. "Селесао" се наложи с 1:0 над Еквадор в Коритиба.  Защитата на Еквадор се справяше с опитите на бразилците да излязат на голова позиция, но късметът беше на страната на..

публикувано на 07.09.24 в 08:11
Тейлър Фриц спечели тежък петсетов двубой.

Яник Синер и Тейлър Фриц ще спорят за титлата на US Open

Американецът Тейлър Фриц и италианецът Яник Синер ще спорят за трофея на US Open. На полуфиналите Фриц победи сънародника си Франсис Тиафо в петсетова драма - 4:6, 7:5, 4:6, 6:4, 6:1 и за първи път в кариерата си ще играе финал на турнир от "Големия шлем". Синер, който е водач в световната ранглиста при мъжете, победи своя добър приятел Джак..

публикувано на 07.09.24 в 06:20
Димитър Господинов (в синьо)

Сребро и бронз за България от Европейското по джудо за младежи

Димитър Господинов спечели сребърен медал, а Виктор Скерлев взе бронз на Европейското първенство по джудо за младежи в Талин (Естония). В спора за титлата в категория до 73 килограма той загуби от световния шампион и лидер в ранглистата Вусал Галандарзаде (Азербайджан) с "ипон" 2:18 минути преди края на срещата. На полуфиналите българинът се наложи..

публикувано на 06.09.24 в 16:25

Треньорът - легенда в олимпийското таекуондо Драган Йович организира камп в Ботевград

След близо 25 години един от най -успешните и титулувани треньори по олимпийско таекуондо в света - Драган Йович-Гале, ще проведе отново лагер в България.  От 12 до 15 септември в Ботевград треньорът на звездите ще предаде по своя незабравим начин на всички настоящи и бъдещи таекуондо шампиони част от своята магия, с която създаде толкова много..

публикувано на 06.09.24 в 16:24