Рок лавина

„Рок лавина“ е предаване за многоликия рок. Музиката, с която всички сме израснали и оформили като личности. 

Последният мохикан, успял в битката с времето! 50 години на длан всяка седмица в два часа – от Елвис Пресли, „Бийтълс“ и „Ролинг Стоунс“, през „Лед Цепелин“, „Дийп Пърпъл“, Ерик Клептън, „Форинър“, „Ийгълс“ и „Тото“ до „Айрън Мейдън“ и „Металика“. Артистите, групите и публиката в рока, класиката на рока, войните в рока, гениите в рока... глупаците в рока. 

Всичко, което почитателите на тази музика (а това, повярвайте, са практически ВСИЧКИ) искат да знаят за нея – един от най-приятните начини да забравите за малко възрастта си, ако сте стигнали дотам :).

Забавлявайте се, танцувайте, гответе, карайте колите си и бъдете с „Хоризонт“... всяка сряда от 22:05 до полунощ. 

Водещ е Калин Тонев

Публикации

Топ групите в българския рок и метъл ще свирят на Каварна рок фест 2012

  Най-добрите български хард рок и метъл банди от последните няколко десетилетия ще представят родната музика на Kavarna Rock 2012. На сцената на фестивала в трите дни ще се изявят култови групи, като AXAT, БТР, D2 & Di4o и Ренегат. Всички те..

публикувано на 21.06.12 в 06:36

Каварна рок фест 2012: просто епичен

                    Между 13 и 15 юли Каварна отново ще бъде столицата на тежката музика у нас и ще срещне звезди и фенове на рока и метъла на традиционния фестивал Kavarna Rock 2012. Тази година програмата ще обърне поглед към класиката в..

публикувано на 21.06.12 в 06:14

"Ред хот чили пепърс" идват в България

  Една от най-популярните и успешни световни рок групи ще свири на 01 септември 2012 г. на стадион Георги Аспарухов. Музиката им е сплав от рок, фънк, гръндж, пънк и хип-хоп. За последните 20 години "Ред хот чили пепърс" имат над 60 млн...

публикувано на 29.11.11 в 08:36

Канадците РЪШ с най-големия си удар

Годината е 1981 – времето на най-голяма слава за канадското трио РЪШ. Излиза техния албум Moving Pictures, с който те достигат своя пик на популярност и комерсиален успех , което им отваря врати към целия свят . И всички фенове на тази група знаят, че това..

публикувано на 15.01.10 в 08:35