Адриан Андреев

Адриан Андреев отпадна на старта в Лисабон

Адриан Андреев загуби в първия кръг на турнира по тенис на клей от сериите "Чалънджър" в Лисабон (Португалия) с награден фонд 120 950 евро. Българинът, който влезе в основната схема като "щастлив губещ" от пресявките, отстъпи пред квалификанта..

публикувано на 24.09.24 в 16:28
Григор Димитров

Григор Димитров започва срещу квалификант в Пекин

Григор Димитров ще играе срещу квалификант в първия кръг на турнира по тенис на твърда настилка в китайската столица Пекин с награден фонд 3,89 милиона долара. Димитров е 10-и в световната ранглиста и при успех на старта ще срещне във втория кръг..

публикувано на 24.09.24 в 16:24

Аоияма спира със сумото

Българинът Даниел Иванов-Аоияма, който достигна до третия най-висш ранг в сумото "секиваке", прекратява спортната си кариера, съобщава японската сумо асоциация, цитирана от агенция "Киодо". 38-годишният Аоияма, който е роден в България, но има японски..

публикувано на 24.09.24 в 15:44

Протест във водната топка срещу "едноличното управление" на председателя

Голяма част от клубовете ни по водна топка готвят протест срещу Управителния съвет и председателя Дарий Дановски. Причинита е, че на последното общо събрание с мнозинство от 11 гласа от общо 19  са били избрани нови органи за ръководство и нов шеф..

публикувано на 24.09.24 в 15:38
Атанас Караиванов

Коварни опоненти дебнат Левски и ЦСКА София за Купата

Носителят на купата на България за 2024 година Ботев Пловдив ще играе като гост срещу Вихрен Сандански или Миньор Перник на 1/16-финалите в турнира, отреди тегленият жребий в НФБ Бояна. Финалистът от миналия сезон Лудогорец ще се изправи срещу победителя..

публикувано на 24.09.24 в 14:05
Национален отбор на България по футбол

Илиан Илиев повика 12 футболисти от чужбина за Люксембург и Северна Ирландия

Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев обяви списъка с футболисти, играещи в чужбина, на които ще разчита за предстоящите мачове от турнира Лига на нациите. Избраниците на Илиев, защитаващи цветовете на чуждестранни състави, са 12,..

публикувано на 24.09.24 в 12:56

Арда препъна Ботев (Пловдив)

Иван Тилев се възползва от груба грешка на отбраната на Ботев (Пловдив) през второто полувреме и вкара единствения гол за победата на Арда с 1:0 като домакин в мач от деветия кръг на българската футболна Първа лига, информира БТА. С този успех тимът от..

публикувано на 23.09.24 в 22:02

Крумовград победи Ботев (Враца) с човек повече

Крумовград постигна трети успех от началото на сезона, след като разби Ботев Враца с 3:0 у дома в мач от деветия кръг на Първа лига. Рафаел Фуртадо откри резултата в 33-та минута, а Матеус Енрике и Серкан Юсеин вкараха нови два гола за домакините след..

публикувано на 23.09.24 в 19:59

Определени са победителите в българските Даунхил серии

Валентин Тенев и Деница Тошева спечелиха титлите в първото международно маутинбайк състезание на Витоша, състояло се с участието на велосипедисти от 7 държави. Надпреварата носеше точки за световната ранглиста. Освен в календара на Международния..

публикувано на 23.09.24 в 15:53

Локомотив (Пд) въвежда осемчасов работен ден за Любо Пенев

Ръководството на Локомотив Пловдив въвежда осемчасов работен ден за треньорите в клуба. Щабът, начело с бившия национален селекционер Любослав Пенев, знае за това още от 10 септември. "По повод днешните информации, появили се в медиите, желаем да внесем..

публикувано на 23.09.24 в 14:53