Сценична треска

„Сценична треска“ e предаване за известните и за тези, които ще станат известни. За пътя към славата и за пътя към себе си. За малката и за голямата сцена. За събитията и участниците в тях. За музиката и за други потайни неща. 

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:05 до 22:00 часа.  

Автор и водещ е Бояна Андреева, редактор - Елена Ангелова

Публикации

Далеч от времето

Деян Цвятков: "Човек трябва винаги да търси и да се променя"

Филмът на Деян Цятков „Далеч от времето”, вече може да се гледа в платформата за кратки филми NO BLINK. "Този филм е алегория за изолацията, която любовта налага понякога. Това беше едно търсене. Човек трябва винаги да търси и да се..

публикувано на 19.10.21 в 20:35

Ангелските гласове на Валерия Стоянова, Аглея Канева и Сара Пейчева" представят България пред света

В "Сценична треска" гостуват  и  пеят на живо в студиото три млади дами - Валерия Стоянова, Аглея Канева и Сара Пейчева. Най - голямата от тях е на 14 г. Техните ангелски гласове, магически преплетени представят България  в платформата на..

публикувано на 12.10.21 в 21:42
Лиза Боева и Ицко Финци

Лиза Боева и Ицко Финци за пътя на Данте от Ада към Рая

Лиза Боева и Ицко Финци гостуват в „Сценична треска”, за да представят последните си идеи и теми, които разработват в платформата filizi 33 https://www.filizi33.com Лиза Боева изнася лекции за средновековното изкуство, а Ицко Финци, чете..

публикувано на 12.10.21 в 19:57

Картините на Татяна Харизанова са стилизиран разказ за градския човек

Този месец е щастлив за художничката Татяна Харизанова. Тя откри поредната си самостоятелна изложба в столичната галерия "Интро", издаде и каталог- албум, събрал картини от предишните и изложби. Дали има меланхолия, дали има мечта, дали има..

публикувано на 07.10.21 в 10:31

Поглед към шоубизнес новините от седмицата 27 септември - 3 октомври

Силвия Петрова обобщава най-интересното от музикалната и киноиндустрията по света за предаването "Сценична треска" в рубриката "Поглед към света". В това издание ще разберете: - Кой е големият победител на връчването на американските театрални награди..

публикувано на 04.10.21 в 21:00
Георги Корназов

Георги Корназов празнува 50-ти рожден ден със серия от концерти

Първият концерт на Георги Корназов, от поредицата "50-ти юбилей" ще се състои  на първи октомври в галерия "Портрет". Този проект се нарича “EUROPEAN UNIT” квинтет (Франция/Италия/България), с участието на италианския саксофонист и кларинетист..

публикувано на 28.09.21 в 22:15

Закари Логан и невидимите връзки между човека и природата

За първи път у нас галерия Little Bird Place представя творчеството на канадския художник Закари Логан (1980). Произведенията на Логан изследват връзката между човека и природата. Човекът е част от природата, но и сам притежава своя природа, която..

публикувано на 21.09.21 в 12:02

Поглед към шоубизнес новините от седмицата 13-19 септември

Силвия Петрова обобщава най-интересното от музикалната и киноиндустрията по света за предаването "Сценична треска" в рубриката "Поглед към света". В това издание ще разберете: - В памет на артиста от български произход Кристо, наричан  "артистът, който..

публикувано на 20.09.21 в 21:00

Поглед към шоубизнес новините от седмицата 6-12 септември

Силвия Петрова обобщава най-интересното от музикалната и киноиндустрията по света за предаването "Сценична треска" в рубриката "Поглед към света". В това издание ще разберете: - Как премина и завърши междунродният филмов фестивал във Венеция.  - Кои..

публикувано на 13.09.21 в 21:00
Роберто Бенини

Поглед към шоубизнес новините от седмицата 30 август-5 септември

Силвия Петрова обобщава най-интересното от музикалната и киноиндустрията по света за предаването "Сценична треска" в рубриката "Поглед към света". В това издание ще разберете: - Подробности за междунродния филмов фестивал във Венеция, който започна на..

публикувано на 06.09.21 в 21:00