Местни избори 2019 - кампанията в регионите

     

     

     

     

   

Кампанията

Централата на НФСБ в София

НФСБ издига кандидати за кметове в Добрич и Варна

Националният фронт за спасение на България издига депутата и заместник-председател на Парламентарната комисия по земеделие и храни Йордан Апостолов за кандидат-кмет на Добрич. Във Варна НФСБ издига предприемачът Димитър Карбов, който има опит като..

публикувано на 06.09.19 в 18:17

ЦИК: До 25 септември всички действащи кметове, които са кандидати, да излязат в отпуск

Най-късно на 25 септември столичният кмет Йорданка Фандъкова и всички действащи кметове, които са отново кандидати за поста, трябва да излязат в отпуск, обяви говорителят на ЦИК Александър Андреев: "Всички онези кандидати за кметове, които в..

публикувано на 05.09.19 в 15:58
Спас Гърневски, ГЕРБ

ГЕРБ критикува кандидатурата на Манолова за кмет на София

В декларация от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски критикува кандидатурата на Мая Манолова за кмет на столицата. От ГЕРБ намекнаха и за връзки и зависимости. "След провала на дамския тандем от пролетните избори..

публикувано на 05.09.19 в 13:47
Страхил Делийски

Страхил Делийски: Местната власт отдавна се е отдалечила от партийния контрол

"Новият политически сезон започна със същите сюжети, с които завърши предходният - напрежението между президента и ГЕРБ; роенето, деленето на потриотите, напускането на "Атака" от ПГ на "Обединените патриоти" и още словестни нападки. Същият сюжет беше..

публикувано на 05.09.19 в 13:23

Кампанията за местните избори - леви и десни проекции

Социолозите и политолозите очертават интересна кампания за предстоящите местни избори. Какво обаче следва след нея. Как функционира местната власт и има ли необходимост от промяна, за което подчерта вчера пред Народното събрание и президентът Румен..

публикувано на 05.09.19 в 12:41