Eмисия новини
от 05.00 часа

Lëvizja në pikën kufitare Kullata -Promahon është e tensionuar

Për shkak të rumunëve të shumtë që udhëtojnë për në Greqi trafiku në Kullata -Promahon prapë është i ngarkuar. Vazhdon kontrollimi i forcuar i të gjithë udhëtarëve përmes pikës së vetme për kalimin e turistëve. Kërkesa për test PCR negativ bërë jo..

18.07.20 14:35 |

Përmes pikës kufitare Kullata – Promahon në drejtim të Greqisë kalohet vetëm me PCR test negativ

Që nga 15 korriku shtetasit e BE-së që udhëtojnë për në Greqi kalojnë përmes pikës kufitare midis Bullgarisë dhe Greqisë Kullata – Promahon vetëm me rezultat negativ të PCR testit aktual në gjuhën angleze. Kontrollohet origjinaliteti i rezultatit të..

15.07.20 12:44 |

Formulari elektronik për hyrje në Greqi nuk punon

Qytetarët, të cilët dëshirojnë të hyjnë në Greqi, duhet të shtyjnë udhëtimin e tyre, sepse formulari elektronik për hyrje në vend përmes pikëkalimit “Kullata - Promahon” nuk do të punojë deri më 14 korrik. Ata që tashmë kanë plotësuar formularët..

12.07.20 10:48 |

Në Greqi do të hyjnë vetëm udhëtarë me rezultat negativ prej testit për koronavirus

Që nga 14 korriku të gjithë shtetasit, të cilët hyjnë në territorin e Greqisë përmes PKK “Kullata – Promahon” duhet të prezantojnë test negativ për Covid-19, informuan nga MPJ-ja. Testimi duhet të jetë kryer jo më herët se 72 orë para mbërritjes në..

10.07.20 19:07 |
Foto: BTA

Ngjarjet me adresë ballkanike

Protesta në Serbi në lidhje me orën policore Numri i rritur i rasteve të koronavirusit në Beograd 4 mijë pacientët e pranuar në spitale e detyruan presidentin serb Aleksandër Vuçiç të njoftojë qëllimin e tij për vendosjen e orarit policor për..

09.07.20 15:43 |

Të gjithët që hyjnë në territorin e Greqisë përmes pikëkalimit Kullata testohen për Covid-19

Për shkak të turistëve të infektuar në ishullin Tasos Greqia do të testojë të gjithë njerëzit, të cilët hyjnë në territorin e saj. Janë regjistruar 6 raste të reja të koronavirusit në ishullin Tasos, katër prej të konfirmuarve janë karantinuar në..

09.07.20 11:16 |

Greqia mbyll kufijtë e veta

Që nga 6 korriku Kullata-Promahon është pika e vetme kufitare përmes së cilës turistët mund të hyjnë në Greqi nga territori bullgar. Përmes pikës Makaza mund të kalojnë mjete transportuese, bullgarë me kontrata të punës në Greqi, pronarë të..

06.07.20 09:29 |

Turistët për në Greqi do të kalojnë vetëm përmes PKK-së “Kullata”

Që nga ora 14.00 të gjithë që shkojnë për të pushuar në Greqi do të kalojnë vetëm përmes PKK-së “Kullata”, bëri të ditur Policia Kufitare. Ndalohet edhe kalimi i turistëve përmes pikëkalimeve “Makaza”, “Kapitan Petkov Vojvoda” dhe “Ivajlovgrad”...

05.07.20 15:55 |

Trafik normal në PKK "Kullata"

Në pikëkalimet me Greqinë “Kullata”, “Kapitan Petko Vojvoda”, “Makaza” dhe “Ivajllovgrad” trafiku është normal, bëri të ditur BGNES. Sipas të dhënave të “Policisë Kufitare” përmes “Ilinden-Eksohi” lejohet kalimi vetëm i kamionëve, maunave dhe..

05.07.20 10:32 |
Kullata - Promahon

Trafik i vështirësuar në kufirin me Greqinë pranë Kullata

Është vështirësuar trafiku në kufirin me Greqinë pranë Kullata. Deri në drekë radha e veturave për hyrje në Greqi arriti 12 km. Një pjesë e madhe e njerëzve që presin janë të huaj. Autoritet greke zhvillojnë një kontroll shumë të rreptë...

04.07.20 13:07 |
Всички новини: днес | вчера