Eмисия новини
от часа
Kampi i çadrave në Varna

Dita e 27 e protestave po vazhdon me bllokim të trafikut

Ditën e 27 të protestave antiqeveritare në Sofje mbeten të bllokuara nga kampet e çadrave tri udhëkryqe kryesore në qendër të kryeqytetit. Në kryeqytetin tonë detar Varna një kamp çadrash para Bashkisë bllokoi udhëkryqin kryesor dhe ndryshoi..

04.08.20 10:16 |
Komisar Toni Todorov

Policia do të ngurtësojë qëndrimin ndaj bllokadave në kryeqytet

Policia do të ngurtësojë qëndrimin ndaj dy bllokadave në kryeqytet – në Urën e Shqiponjave dhe pranë godinës së Presidencës. Këtë e tha zëvendës shefi i Policisë së Sigurimit komisar Toni Todorov. Ai theksoi, se bllokadat janë të paligjshme dhe dialogu..

31.07.20 12:23 |
avokati Haxhigenov

Protestuesit nuk kanë iluzione se pushtetarët do të dëgjojnë zërin e tyre

“As politikanët, as Borisovi, as qeveria, as Geshevi do të na dëgjojnë. Nuk kemi iluzione të tilla. Atë që duhet të bëjmë është ta rrëzojmë me forcë, gjë të cilën orvatemi ta bëjmë.” Këtë e tha avokati Nikollaj Haxhigenov njeri prej organizatorëve të..

30.07.20 12:29 |

Protestuesit mbeten në çadra para godinës së qeverisë

Në kryeqytet dhe në mbi 10 qytete të mëdha të vendit u zhvillua protestë kombëtare. Në Ruse u bllokua rruga drejt Urës së Danubit dhe kufiri me Rumaninë. Kërkesat për dorëheqje të qeverisë, Kryeministrit dhe Kryeprokurorit mbeten të pandryshuara..

29.07.20 21:42 |

Dita e 21 e protestave kundër qeverisë

Dita e 21 e protestave antiqeveritare përsëri bllokoi qendrën e Sofjes. Një pjesë e të pakënaqurve bllokojnë me etapa udhëkryqet kryesore, të cilat mbeten të mbyllura përkohshëm. Po vazhdojnë kërkesat për dorëheqjen e Kryeministrit Bojko Borisov..

29.07.20 19:50 |

Ministrja e Jashtme hodhi poshtë zgjedhjet e parakohshme

Njerëzit kanë të drejtën e protestimit, por bllokimi i tërë qytetit nuk është i pranueshëm, deklaroi në eterin e televizionit BTV Zëvendëskryeministrja dhe Ministre e Punëve të Jashtme Ekaterina Zaharieva. Me rastin e ditës së 21 të protestave në..

29.07.20 19:20 |

Dita e 19 e protestave antiqeveritare

Për të nëntëmbëdhjetën mbrëmje me radhë në Sofje dhe në disa qytete të mëdha të vendit ka protesta antiqeveritare. Një grup të rinjsh nga Pleveni, të cilët kanë ardhur për protestën e së dielës në kryeqytet, thanë para BNR-së se masat sociale dhe..

27.07.20 19:40 |

Protestat në vend po vazhdojnë

Për të tetëmbëdhjetën mbrëmje me radhë në të ashtuquajturin “trekëndësh i pushtetit”, ku janë godinat e Kuvendit Popullor, të qeverisë dhe të Presidencës, mblidhen protestuesit me kërkesa për dorëheqjen e qeverisë dhe të Kryeprokurorit. Një..

26.07.20 17:43 |
Godina e Këshillit të Ministrave

Është duke u përgatitur protestë nën dritaret e pushtetit

Mijëra protestës nga mbarë vendi me kërkesa për dorëheqjen e qeverisë dhe të grumbullohen për miting kombëtar ditën e mërkurë nga ora 10 e mëngjesit para Këshillit të Ministrave. “Pas mitingut fillojnë pushimet ton – mbani me vete çadra deri..

26.07.20 09:59 |

Protestat po vazhdojnë megjithë ndryshimet në qeveri

Pritet që Parlamenti të votojë ndryshimet në qeverinë “Borisov 3”. Para BNR-së Boris Jançev, zëvendëskryetar i Frontit Kombëtar për Shpëtimin e Bullgarisë – partner në koalicionin e partisë GERB në pushtet, nuk përjashtoi mundësinë për ndryshime të..

24.07.20 08:59 |
Всички новини: днес | вчера