От днес няма автобус №13, приемникът му е 11А

От днес автобусна линия № 13, свързваща ж.к. Изгрев и ж.к. Славейков няма да бъде обслужвана. а ще бъде въведена нова линия № 11А, която ще осигури връзка между Терминал Изгрев и Терминал Юг по следния маршрут:

Терминал Изгрев – ул. „Петко Задгорски” (покрай бл. 15 и парка) – бул. „Никола Петков” – бул. „Стефан Стамболов” – бул. „Демокрация” – ул. „Булаир” – Терминал Юг и обратно.

Автобусите по линия 11А ще се движат от 05:00 ч. до 23:00 ч., като интервала между курсовете до 22:00 ч. ще бъде 15 минути, а от 22:00 до 23:00 – 30 минути . Разписанието ще се изпълнява ежедневно – от понеделник до неделя.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Общинарите в Поморие се събират извънредно за проблема на болницата с РЗОК

Извънредно заседание на Общинския съвет в Поморие ще се проведе днес от 15:30  ч. Повод за извънредната сесия е внесена докладна записка относно отказ на Районната здравноосигурителна каса в  Бургас да сключи договор с МБАЛ Поморие за извършване на изследвания от пакет „Клинична лаборатория”, включващи изследванията на кръв, урина, хормони,..

публикувано на 30.05.17 в 09:37
Северният плаж в Бургас (архив)

7 лв. за чадър и шезлонг на Северния плаж в Бургас

Софийската фирма „Съмър инвест“ е спечелила конкурса за наем на Северния плаж в Бургас, информираха снощи от Министерството на туризма. Максималната цена, на която ще се предлагат плажните принадлежности на ивицата е по 7 лв. за чадър и шезлонг. За сравнение, до миналата година, тя бе 4 лв. Фирмата е софийска, учредена е едва през..

публикувано на 30.05.17 в 09:34

Общинските съветници отново ще дискутират за пешеходната пътека пред ПГТ

Дали да се възстанови премахната пешеходна пътека пред Гимназията по туризъм в Бургас ще решават днес общинските съветници. Това е една от точките, по които се очакват най-много дебати. Общо 34 докладни са включени в дневния ред на заседанието на местния парламент. Ремонтът на булеварда и премахването напътеката предизвикаха остри дебати..

публикувано на 30.05.17 в 09:10

Радио Бургас подарява концерт на своите слушатели и приятели

Обществената медия на българския Югоизток - Радио Бургас ще подари един бургаски концерт на всички свои слушатели и приятели. След редица инициативи, които посветихме на нашия празник и чрез които доказахме мотото си, че сме "близо до вас", е време и да се позабавляваме. А какъв по-подходящ начин от това да го направим с концерт. Шоуто ще бъде..

публикувано на 29.05.17 в 16:14

В Сливен откриха Евробазар

Евробазар "Сливенски продукт с европейско качество" беше официално открит в Сливен. Той е разположен около фонтаните, източно от сградата на Общината. Своята продукция представят местни хлебари, сладкари, производители на вино, млечни и месни продукти. Изложени са още пчелен мед, билки, картички с рециклирана хартия и др. Кметът на Сливен Стефан..

публикувано на 29.05.17 в 15:10

Собствениците в Слънчев бряг искат чуждестранните работници да остават в комплекса 5 месеца

Промени в законодателната политика в туризма искат представители на бранша от Слънчев бряг. По време на годишното си отчетно събрание членовете на Съюза на собствениците посочиха като проблеми липсата на проекти по поддържане на инфраструктурата в Слънчев бряг, недостатъчната реклама на туристическия продукт и липсата на квалифицирана работна ръка в..

публикувано на 29.05.17 в 14:49

Кампания за опазване на рибните ресурси демонстрират във Флората

Рибарско корабче, което ни показва как да пазим живота в океаните акостира в експозиционния център "Флора" в Бургас. Интерактивната инсталация, снабдена с монитори за електронни игри и видеоклипове, принадлежи на природозащитната организация WWF България. Кампанията има за цел да ни информира, как всеки от нас с избора си на морска храна може..

публикувано на 29.05.17 в 14:41