От днес няма автобус №13, приемникът му е 11А

От днес автобусна линия № 13, свързваща ж.к. Изгрев и ж.к. Славейков няма да бъде обслужвана. а ще бъде въведена нова линия № 11А, която ще осигури връзка между Терминал Изгрев и Терминал Юг по следния маршрут:

Терминал Изгрев – ул. „Петко Задгорски” (покрай бл. 15 и парка) – бул. „Никола Петков” – бул. „Стефан Стамболов” – бул. „Демокрация” – ул. „Булаир” – Терминал Юг и обратно.

Автобусите по линия 11А ще се движат от 05:00 ч. до 23:00 ч., като интервала между курсовете до 22:00 ч. ще бъде 15 минути, а от 22:00 до 23:00 – 30 минути . Разписанието ще се изпълнява ежедневно – от понеделник до неделя.


print Отпечатай
ВИЖТЕ ОЩЕ

Забранен е уловът на риба в язовир „Парка“ в Айтос

Въведена е забрана за риболов и консумация на риба от язовир „Парка“ в Айтос. След сигнал за намерена мъртва риба във водния обект е направена проверка от  Басейновата дирекция „Черноморски район“. При направения оглед в района на язовира са открити пет мъртви риби сулка с тегло около 1,5 кг. Не са открити брегови източници за замърсяване, както..

публикувано на 28.07.17 в 16:26

Приморско очаква нормален туристически сезон

Нормално протичане на сезона очакват в община Приморско. Продължаваме да сме предпочитана дестинация за туристите от Чехия и Словакия, имаме сериозен ръст на поляците. Това каза за БНР - Бургас председателят на местната туристическа камара Стоян Петров.  В Китен разчитат главно на българи, добави кметът Катя Вълчева Почти на 95 процента всички..

публикувано на 28.07.17 в 14:48

Ваучери за обучение искат 723 души от Бургас

723 души са подали заявление  за ваучери за обучение чрез Бюрото по труда в Бургас. Кампанията е стартирала през месец юни. Те могат да бъдат използвани за езикови курсове и повишаване на квалификацията ,обясни директорът на ведомството Живко Янакиев. Кандидатът трябва да не е държавен служител, да не е служител на общината, на изпълнителна, съдебна и..

публикувано на 28.07.17 в 12:42

Втората поред Лятна IT академия завърши с успех

Кметът Димитър Николов връчи сертификати и награди на всички участници във второто издание на Лятната IT академия, която официално приключи днес. В нея се включиха 102 ученици  и 21 студенти. Лятната академия се организира от Община Бургас, Център за подкрепа на личностното развитие, със съдействието на ППМГ "Акад. Никола Обрешков", БСУ и..

публикувано на 28.07.17 в 11:37

Царево се радва на добър сезон

Силен ще бъде този сезон за община Царево, убедени са от местната администрация и част от търговците. Преобладават организираните групи от туристи от Източна Европа.Градът се налага като дестинация за качествен семеен туризъм. Организираните туристи са повече тази година – преобладават чехи, поляци и руснаци, разказват търговц;и от Царево...

публикувано на 28.07.17 в 11:28

Автобус с руски туристи се запалил на пътя Созопол-Бургас

За случая обяснява говорителят на ОСМВР-Бургас Цветелина Рандева: Около 6.40 ч. днес по главния път Черноморец, Созопол, Бургас е възникнал инцидент с автобус, превозващ 10 руски туристи, които са се отправили към летище Бургас, за да могат да хванат полета за държавата изпращач., като инцидентът вероятно е предизвикан от техническа неизправност..

публикувано на 28.07.17 в 08:56

Има ли безплатна зона на Северния плаж в Приморско?

Части от северния плаж на Приморско са преотдадени за ползване на туроператорски фирми. От местната туристическа камара сигнализират, че свободната зона е ограничена за плажуване. Дългата ивица на Северния плаж в Приморско е отрупана с чадъри, а безплатната зона е сбутана или до дюните, далеч от морето, или в края на плажа. Част от..

публикувано на 27.07.17 в 17:14