Отново сигнали за неприятни миризми в Бургас

Снимката е илюстративна

За задушлива миризма в района Автогара „Запад“ в Бургас сигнализира слушател на БНР - Бургас. От Община Бургас изпратиха инспектори на място. След извършена проверка те са установили, че няма превишение на нормите. Усеща се по-силна миризма от изгорели газове на автомобили.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Пристанище Бургас вече е отворено за плавателни съдове

Пристанище Бургас вече е отворено за плавателни съдове. По-рано в портът бяха забранени маневрите заради силният вятър. Вятърът в Бургас постепенно утихва. Утре той ще е до умерен от югозапад.

публикувано на 18.01.18 в 17:46

Възстановено е електричеството във всички населени места в община Сливен

Всички населени места в община Сливен имат вече вода и електричество, информират от администрацията. Екип на Общинското предприятие "Земеделие, гори и водни ресурси" продължава работа по премахване на падналите дървета за осигуряване достъпа до с. Раково, който все още е блокиран от дърветата. Посетени на място от експерти са над 25 обекта...

публикувано на 18.01.18 в 17:34

Косово открива почетно консулство у нас, седалището ще е в Несебър

Правителството даде съгласието си Република Косово да открие почетно консулство в България и да назначи Пламен Копчев за свой почетен консул. Седалището на почетния консул ще е в Несебър, а консулският му окръг обхваща територията на цялата страна. Пламен Копчев притежава богат професионален опит в областта на туризма, търговията с петролни..

публикувано на 18.01.18 в 16:33

Общинският хлебозавод в Бургас спира да прави хляб (обновена)

Тежкото финансово състояние на общинския хлебозавод в Бургас се задълбочава. Предприятието ще спре да произвежда хляб и закуски временно, като част от оздравителния му план. След първоначалната стабилизация на завода, той отново изпада в тежка ситуация след напускането на неговия управител Димитър Георгиев. Настоящият, Красимир Колев..

обновено на 18.01.18 в 16:14

Проектобюджетът на община Несебър е 65.5 милиона лева

Балансиран, изпълним и съобразен с приоритетите на общината е проектобюджета на община Несебър за 2018 година. Той възлиза на 65,5 милиона лева, като преходния остатък от миналата година е близо 8 млн. и 400 хиляди лева. В него, както и в предходни години, има разчетени средства за помощи на социално слаби и лица с увреждания, помощи за..

публикувано на 18.01.18 в 16:10

Списание за круизи пише за Бургас

Авторитетно англоезично списание за круизи представя Бургас и региона. Материалът е озаглавен „Пристанище Бургас – добре подготвено за круизно бъдеще”. Дестинация Бургас е представена на четири страници. Показани са отличните възможности за обслужването на пътнически кораби в пристанище Бургас на двата пасажерски терминала, както и временната..

публикувано на 18.01.18 в 15:15

Силният вятър създава проблеми в Сливенско

Сливенската община Твърдица е най-засегната от силния вятър, който духа в региона. От EVN съобщават че има и множество паднали дървета по електропроводи, които са причина за прекъсвания в електрозахранването в някои райони. Продължава работата на диспечерските центрове и аварийните екипи по отстраняването на повредите. Общо 76 екипа на..

публикувано на 18.01.18 в 14:34