Водени от обща мисия

Димитрина Ходжева. Тя е най- близо до Димитър Бербатов, когато става дума за таланти. Като изпълнителен директор на  неговата фондация  насърчава бъдещето на България и следи за развитието на новите дарования.

След големия мач, който направихме миналата година като мащабен проект, гледаме да няма нещо толкова специално, атрактивно за медиите. Продължава работата ни с децата и постоянната връзка с тях, ние сме като голяма фамилия, в която постоянно се случва нещо.

За номинации- обикновено се обявяват преди Коледа. Децата имат нужда да бъдат забелязвани. Ще ми се да не се радват само на наградите, когато участват в някакъв конкурс, а да следват съветите на журито,  често то им казва нещо много градивно, върху което да продължават да работят. Изявите всъщност са, за да вземеш максимума от това което специалистите могат да ти дадат след като са оценявали отделни компоненти от твоето изпълнение, отбеляза Ходжева. 

Варна и   Пловдив   изпреварват с представителите си, които получават награди, но децата на Бургас винаги присъстват, винаги са много артистични. Общината е с  отношение, грижа и внимание, като ги награждава за празника на града.

Димитрина Ходжева по време на награждаването от бургаския конкурс :Музикален импулс" в интервюто на Радостина Великова :

ВИЖТЕ ОЩЕ

Малките романтични жестове

Ще кажете ли и днес „Обичам те“ на важните за Вас хора. Или ще заложите на целувка преди излизане... на съобщение с романтично или закачливо послание... подарък без повод... романтична вечеря изненада...   Катя Которова, която следва  архитектура във Виена, за това колко е хубаво да  изразяваме и да споделяме любов не само в един от..

обновено на 12.02.19 в 09:11

Пищна сватба с над 350 гости вдига Софи Маринова

С рокля в цвят праскова, попфолк изпълнителката Софи Маринова се омъжи. Вече е г-жа Давидова и стана айтоска снаха. Певицата и възлюбеният ѝ Тодор Давидов – Гринго сключиха граждански брак   в обредна зала "Триадица" в София. Най-интересното обаче предстои, защото през март двойката планира пищно сватбено тържество с над 350 гости, повечето от..

публикувано на 11.02.19 в 11:22
Снимката е илюстративна.

Албум с еротични снимки е хит за Деня на влюбените

За Деня на влюбените все повече българи избират да подарят на любимия човек албум със свои еротични снимки.  Вече има и бургазлии, които се престрашават да направят интимния подарък, каза за БНР Бургас фотографът Вили Пефтичева. „Вече стана традиция по време на празника на любовта да се подарява не само шоколад и хубаво вино, а и да се..

публикувано на 10.02.19 в 16:54

Мисис Бургас Вержиния Иванова стана лице на новата кампания на конкурса

Очарователната Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова стана лице на тазгодишната кампания на конкурса, съобщават организаторите. Вержиния блесна сред десетте претендентки миналата година освен с чар и с утвърдено професионално развитие. Успешна като финансист в едно от здравните заведения в Бургас, тя успешно съчетава грижата за дома и семейството и..

публикувано на 25.01.19 в 10:43

Чаровната Мария Диомова отбеляза 20 години от създаването на бранда си с уникално ревю спектакъл

В новата си колекция Мария Диомова не изневерява на стила си и залага на ръчно изработени дантели инкрустирани с мъниста и камъни. Роклите са истинско произведение на изкуството. Изцяло затворени, без нито един виден шев задоволяващи всички изисквания за рокли от котюр. Царствени и впечатляващи, роклите са сякаш изваяни в една съвършена хармония от..

публикувано на 21.01.19 в 13:02

Мери Бойс Бенд празнуват рожден ден с концерт, феновете ще изберат песните

На 9 февруари групата Мери Бойс Бенд ще отбележи с концерт в софийски клуб 24 години от основаването си. Подаръкът, който музикантите ще направят на почитателите си е, че ще изпълнят любимите им песни от репертоара на групата, които те посочат. В момента на фейсбук страницата на Мери Бойс Бенд има допитване по темата. Мери Бойс Бенд..

публикувано на 20.01.19 в 15:44

Николай Табаков - майсторът на лампи

Николай Табаков живее в Дупница, има галерия - ателие в София. Майстор е на лампи и прави уникални творби, като обича да дарява светлина и иска да научи и други хора да го правят. Вече 10 години той се занимава с това и е направил близо 1000 лампи. Те са уникални, всяка е със собствени черти. Прави ги по поръчка и за това не могат да се..

обновено на 20.01.19 в 12:58