"Булевард Демокрация" на 14-ти септември

Четох някъде, че след акциите срещу Арабаджиеви и Миню Стайков, богатите у нас се притеснявали да се върнат от отпуските си, да не би да са следващите потърпевши от акции на спец прокуратурата. Кой знае може пък наистина да се окаже, че богатите също плачат, още повече и днес когато се извършват поредни обиски и претърсвания. Под прицела са известни ресторанти, а разследващите подозират пране на пари и незаконно производство на цигари. Само да не се окаже накрая, че ги хващаме, а после въпреки милионите под матраците, те пак на свобода. Може акциите да целят и един вид възпитателен ефект и да събудят най-накрая респект у хората. Може да се върне онова време, в което малките деца се плашеха, че ако не слушат и вдигат много шум ще дойде чичко полицай.
Акцентите днес:
Добивите на мед в региона са темата ни днес. Почти както останалите земеделски култури и те са по-ниски, заради дъждовното лято, но пък меда е по-качествен. Ще окаже ли влияние на цената му и освен дъждът има ли и друга причина за намалените количества мед. Отговорите дават Манол Тодоров производител на манов мед в Странджа и Ботьо Ботев, от регионалния съюз на пчеларите в региона. Започна ли риболовния сезон, каква риба има в момента и оказа ли влияние разлива на мазут, ще разберем от репортажа на Даниела Костадинова. В рубриката ни - Социалните мрежи днес, коментираме отказа на Елександър Манолев да приеме поста министър на транспорта и скандала с Илия Стоилов, брат на депутата от БСП - Георги Стоилов. В коментарът разискваме кога властимащите у нас да ходят на СПА - преди или след срещите с народа. Най-новините кино заглавия очаквайте към финала, а преди това - спорт и предложенията ни за различни арт събития в културния афиш, както и информация за шофьорите.
Телефонът за връзка с нас е 82 59 95, с код 056. Можете да ни пишете във Фейсбук. продължаваме до 18ч. водещ е Калина Енчева.

ВИЖТЕ ОЩЕ

Откриха ретро парада в Сливен (галерия)

С много усмивки и музика официално беше открито тазгодишното издание на ретро парада в Сливен. На церемонията присъстваха спортната легенда Йордан Йовчев, рали-шампионът Крум Дончев, който беше част от журито, а за доброто настроение на жителите и гостите на града се погрижи българската блус звезда Васко Кръпката. Той, заедно с групата му..

публикувано на 20.04.19 в 16:00

Празник за бургаското Дружество на инвалидите

За поредна година, Дружеството на инвалидите, с председател адв. Адриан Хаджиев, зарадва своите членове преди Великден. Деца от НЧ „Фар“ и Обединения детски комплекс бяха приготвили програма от песни и скечове по български автори, които представиха на хората с увреждания. Целта ни е да донесем поне малко радост, каза Величка Стойчева -..

публикувано на 20.04.19 в 15:33

Стотици мотористи откриха летния сезон

Над 500 мотористи се включиха в официалното откриване на летния мотосезон в Бургас. В района на Морската гара демонстрираха майсторско управление на превозните си средства и си пожелаха да завършат сезона повече. След 12 ч. мотористите преминаха в шествие през центъра на града.

публикувано на 20.04.19 в 15:24

Откриват бургаския зоопарк днес

Бургаският зоопарк ще бъде официално открит днес, месец след като получи лиценз. С това той става и един от десетте подобни съоръжения   в България. Събитието е обявено за 11 часа, а през целия ден е без входна такса.  Историята на зоопарка в бургаския квартал „Черно море“ започва преди 20 години, когато в овощната градина е открита..

публикувано на 20.04.19 в 09:10

Осмото издание на ретро парада в Сливен е днес

Спортната легенда Йордан Йовчев, рали-шампионът Крум Дончев и рок музикантът Васко Кръпката ще присъстват на осмото издание на ретро парада в Сливен. Дефилето на автомобилите из централните улици на града ще стартира днес, в 11,30 ч. Организатори на ретро парада са Сдружението за класически автомобили „Туида Класик“ и Община Сливен...

публикувано на 20.04.19 в 08:59

Откриват летния мотосезон в Бургас

Летният мотосезон се открива днес в Бургас. Стартът е от 10 часа на Морска гара, съобщи Румен Люцканов от клуб „Бляк сий хулиганс“: „На най-емблематичното място на град Бургас – Морската гара. Всички гости, жители на гр. Бургас са добре дошли. Рок – групи ще свиря. Ще има автоатракции, мотоатракции. Ще има бира, хапване – пийване и,..

публикувано на 20.04.19 в 08:40

НОИ се жалват в прокуратурата за затворения портал към сградата

Теренът е частен, а сградата на Националния осигурителен институт на булевард  „Стефан Стамболов“ в Бургас държавна. През 1999 година институцията купува от бизнесмена Ивайло Дражев осеметажната сграда на бившата "Фина механика". Така в годините се залага проблем, който сега  избухна с пълна сила-добре познатия като официален вход за НОИ..

публикувано на 19.04.19 в 17:05