Дари и помогни!

Снимка: Anny H. Photography

БНР – Бургас и сдружение „Каритас“ провеждаме кампания в помощ на деца от социално слаби семейства и възрастни, живеещи под прага на бедността от различни уязвими групи.

До края на март събираме материални помощи за деца над 7 години, като и за мъже и жени останали без дом или изпаднали в крайна бедност от Бургас и региона.  

Приемаме употребявани, но добре запазени:

  • дрехи и обувки (мъжки, дамски, детски; за всички сезони);
  • детски играчки, книги и учебни пособия;
  • спално бельо, одеяла, завивки;

Даренията си може да донесете в БНР – Бургас ул. Филип Кутев 2 или в офиса на сдружение „Каритас – клон Бургас” в к-с „Бр. Миладинови“ бл 57, вх. 8, партер.

На фейсбук страницата ни може да следите къде се насочват събраните дарения.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Влез в час демо пост

Влез в час демо пост

публикувано на 14.03.19 в 11:47

Приключи първият Национален конкурс за рисунка посветен на Панчо Владигеров (ГАЛЕРИЯ)

Приключи I Национален конкурс за рисунка "Акварели опус 37", организиран от Национално училище за музикално и сценично изкуство “Проф. Панчо Владигеров" – Бургас със съдействието на НХА – София, Дружеството на художниците в Бургас, УН „Родни звуци“ и медийното партньорство на БНР Бургас. Конкурсът се организира по повод 120 години от рождението на..

публикувано на 13.03.19 в 11:24

Анита Кръстева спечели чадъра на БНР Бургас

Навън може да е слънчево, но един чадър винаги може да влезе в употреба при пролетните прищевки на времето. Тези, които участваха в анкетата ни миналата седмица , имаха възможност да спечелят нов чадър от нас. Те трябваше да отговарят на въпроса: „Нужна ли ни е функционираща АЕЦ „Белене?“ 80% от гласувалите смятат, че трябва проектът да бъде..

публикувано на 11.03.19 в 16:45

Спечели албума "Крила"

В ефира на БНР Бургас и сутрешното ни предаване раздаваме музикални подаръци по повод 8 март. В дните до Празника на жената един от нашите слушатели ще има възможността да си спечели албума на дуета от "Гласът на България" Димитър и Христо. Днес ви питаме: На 8 март жените ли трябва да плащат сметката? Отговаряйте в  поста ни във фейсук ...

обновено на 08.03.19 в 07:47

Ето кой е поредният слушател на БНР Бургас с чадър

Стотици, са тези наши слушатели, които отговориха на в ъпроса ни от миналата седмица : " Освобождението направи ли ни свободни?" 77% смятат, че още сме зависими, а останалите 23% твърдо заявяват, че сме свободни. В предаването "Булевард Демокрация" на случаен принцип изтеглихме един от отговорилите в анкетата ни. Янка Ангелова спече..

публикувано на 05.03.19 в 17:34

За сватбите и обичаите преди 60 години

Мария Късева е от онези жени, които срещнем ли по пътя си, трудно забравяме. Не само заради споделените истории, които решава да разкаже, а най-вече заради духа, който носи и се усеща като емоция във всяка една нейна дума. А казват, че който има силен дух, носи със себе си и песента. Песен, която споделя с жените от самодейната група към читалище"..

публикувано на 15.02.19 в 14:43

Вечеря за двама и много вино за слушателите на БНР Бургас днес

В месеца на виното и любовта ефира на БНР Бургас раздава подаръци за влюбените двойки. В ефира на сутрешното ни предаване изтеглихме победителите от и грата "#ОбичамТЕ". Те трябваше да тагнат  своята половинка в коментарите в  Instagram  или  Facebook .  Бутилка изискано червено вино печелят: Таня Гочева, Десислава Г. Неделчева, Ради..

публикувано на 14.02.19 в 10:51