"Булевард Демокрация" - на 23 април

Интересни евроизбори се задават у нас. С интересни кандидати, които напират да защитават интересите ни на европейско ниво. Плеймейтка, пушачо – режисьор, плеймейтка, участници от риалити – формати и Бареков. Или поне бъдещият бивш учител се отказа от идеята си да донесе ново просвещение у нас и реши, че не е дооправил страната ни на европейско ниво. Сигурно пропускам някого. Не се и съмнявайте, че след някой и друг ден ще се появят хора, които ще ви обещават повишаване на пенсиите, намаляване на цените на сиренето и полицай във всяко село. Няма значение, че не може да се изпълни. Ние сме народ, който живее от обещание до обещание.

Е, аз ви обещавам интересни часове с предаването „Булевард Демокрация“. До 18 – с мен, Мариян Иванов.

Ето и акцентите:

-  Приказен карнавал, рисуване на любими герои, празничен концерт и забавни игри предстои да съберат в градинката до часовника любителите на четенето. За четвърта поредна година БНР – Бургас организира забавен празник на четенето. Проявата е посветена на 2 април - Международния ден на детската книга и 23 април - Световния ден на книгата и авторското право. След 16 ч. ви очакваме там, а за тези, които не могат да отидат, БНР – Бургас ще ги направи съпричастни чрез ефира на медията

-  И още – в рубриката „Чуй Европа“ – най-големият проект на ВиК – Бургас в областта чака финансиране. Какво предвижда дружеството за близо половин милиард в областта?

-  Защо БСП се обяви против районирането в Бургас?

-  Спортни новини, трафик – информация и вълненията на хората в социалните мрежи.

-  Телефонът за връзка с нас е 056/82 59 95, можете да се свържете с нас чрез Фейсбук, Инстаграм и Туитър.

 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Дъждът не спря бургазлии да се включат в шествието днес

Хиляди бургазлии се включиха в шествието по повод Деня на славянската писменост и култура. Въпреки проливния дъжд те изминаха тържествено пътя от площад „Тройката“ до Приморския парк. „…Това е най-хубавият празник и не мога да не дойда. Колегите от университета „Проф.д-р Асен Златаров“ също са тук…“ „… Подготвили сме децата отдавна,..

публикувано на 24.05.19 в 11:56

Митко Иванов: 24 май е най, най празникът на България!

Консулско донесение от 1862 година е официалния запазен документ, в който се говори за първи път за отбелязването на 24 май в Бургас,  със сведения за отбелязване на Светите седмочисленици още преди това. Позицията е на Митко Иванов, автор на биографичната книга за благодетеля на града  Александър Георгиев Коджакафалията и съавтор на..

обновено на 24.05.19 в 11:18

Празнично шествие в Бургас ще има, но училищата сами ще решат дали да се включат в него

Шествието по повод Деня на славянската писменост и култура ще се проведе в Бургас, въпреки дъжда. Това съобщи зам. - кмета Йорданка Ананиева. Тя допълни, че родителите, директорите и учителите сами ще преценят дали децата да се включат в него или да отбележат празника в учебните заведения. Има вероятност планирания концерт на откритата сцена „Охлюва“..

публикувано на 24.05.19 в 10:00
Снимката е илюстративна.

Програма за Деня на българската просвета и култура в Сливен

Денят на българската просвета и култура и славянската писменост в Сливен ще бъде отбелязан с празнично шествие на училищата по главната улица. То ще започне от градската градина в 11.00 часа. От 11.30 часа на площад „Хаджи Димитър“ ще се проведе церемония по поднасяне на гирлянд от цветя пред паметника на войводата Хаджи Димитър и..

публикувано на 24.05.19 в 08:56
Снимката е илюстративна.

Ето как ще празнуват Деня на славянската писменост и култура общините в област Бургас

Шествия и концерти ще се проведат по повод Деня на славянската писменост в общините в Бургаска област. В Поморие, празнично шествие ще премине по главната пешеходна улица. То ще тръгне под звуците на Общинския духов оркестър по посока площад „Св. Св. Кирил и Методий“. Там на открита сцена ще се проведе Празничният концерт от 10.30 ч. В..

публикувано на 24.05.19 в 08:47

Приморско отбелязва своя празник днес

Празничната програма по повод празника на Приморско започва в 9.00 ч., с тържество в двора на СУ „Никола Йонков Вапцаров“. От 10.30 ч. в двора на училището ще бъдат дадено началото на футболния турнир. В 11.00 ч. ще започне същинският празник с тържествено вдигане на знамената на Амфитеатъра. Под звуците на химна на Република България ще бъдат..

публикувано на 24.05.19 в 08:39

8 000 души ще се включат в шествието за Деня на славянската писменост и култура в Бургас

Рекорден брой от близо 8 000 ученици, учители и културни дейци ще се включат в празничното шествие по случай Деня на славянската писменост и култура в Бургас. То ще тръгне в 10.30 ч. от площад „Тройката“, ще премине по главните улици „Александровска“ и „Богориди" и ще завърши в Приморския парк. Там на откритата сцена „Охлюва“ от 11.00 часа ще..

публикувано на 24.05.19 в 08:28