Невена Тодорова, първият лицензиран инструктор по Jungle body в Бургас и България: Това е денс фитнес забавление за всеки

Невена Тодорова е бургазлийка, която е завършила школа за персонални фитнес инструктори в Лондон. Тя е първият лицензиран инструктор по Jungle body в Бургас и България и член на международната мрежа за Jungle body инструктори.

„Преди няколко месеца се завърнах от Англия. Там завърших школа за персонални фитнес треньори по Jungle body. Това е денс фитнес забавление с вного интересни и различни последователности от стилове – бокс, кардио, хип – хоп, пилатес и много други. Всичко това се изпълнява на фона на най – популярните музикални хитове. Става въпрос за изключително лесни за следване движения, Jungle body е подходящ за всички възрасти и нива на физическа активност.“

Повече може да чуете в звуковия файл:

Невена Тодорова споделя, че е щастлива от избора, който е направила в живота си и вижда бъдещето си в развитието и популяризирането на Jungle body:

„Още след първата тренировка на която отидох се почувствах толкова заредена и тонизирана и освободена от стреса и напрежението и реших, че трябва да се занимавам с това професионално. Въпреки че, бях пропърти мениджър в две водещи английски компании осъзнах, че друг е моя път в живота и избрах Jungle body.“

Повече може да чуете в звуковия файл:


танали, те предлагат 4 лесни движения на всяка песен, а формулата, по която се танцува  е специално сздадена , за да може дори и най – некоординираните участници да овладеят движенията до съвършенство. Всъщност Jungle body не са просто движения и музика, това е интерактивна кардио тренировка, която преминава без стрес и с усмивка! 

Тренировките по Jungle body се провеждат в единствения петзвезден хотел на Бургас, който се намира в Морската градина. Заниманията са всяка сряда от 18 часа. 


ВИЖТЕ ОЩЕ

Нови придобивки за кучетата в община Несебър

Община Несебър извършва поетапно поставяне на специални кошчета за кучешки екскременти.  Към момента са закупени 50 броя, които се монтират на ключови места в новата и старата част на Несебър, жк „Черно море”, Свети Влас и Обзор. До края на месец юли ще бъдат разположени още 50 броя . В Несебър и Обзор са поставени и 2 броя вендинг машини..

публикувано на 24.06.19 в 12:22

С бране на билки и мълчана вода посрещаме Еньовден

С ритуал по бране на билки в община Малко Търново ще отбележат Еньовден. Той ще започне днес и ще продължи утре сутринта. За поредна година общината и читалище "Просвета", организират брането на билки. То ще премине в местността "Чадъра" край с. Стоилово. В 17 часа ще започне наливането на вода в пълно мълчание. По-късно ще започне събирането на..

публикувано на 23.06.19 в 13:53

Келтски игри и масажи на „Акве Калиде“ през уикенда

Келтски празници ще има събота и неделя на “Акве Калиде“ край Бургас. Програмата започва с представяне на келтската култура. Публиката ще има възможност да се включи в традиционни шотландска, ирландски и британски игри с имена като "Мързелива пръчка", "Обръщане на дърво", "Царевична дупка" и др. Келтската работилница ще провокира..

публикувано на 21.06.19 в 13:14

Гладиаторски битки от днес на „Кабиле“

В Националния  археологически резерват "Кабиле" днес започва  Осмият годишен "Панаир на туристическите забавления и анимации". В три поредни дни  тук са предвидени  уникални атракции. Под надслов „Влез в историята“  те са част от програмата за празника на града. Най-раннобудните посетители имаха възможност да наблюдават танца на жриците,..

публикувано на 21.06.19 в 09:14

Зрелищни исторически възстановки в античния град "Кабиле" в петък

Античният град „Кабиле“ край Ямбол отново ще бъде арена на зрелищни исторически възстановки, привличащи хиляди посетители. От утре 21 юни, в три поредни дни археологическият резерват предлага уникални атракции, с които посетителите се пренасят в отминали времена, опознават бита, вярванията, бойните практики, модата, музиката, изобщо разнообразни..

публикувано на 20.06.19 в 15:45

Десет са претендентките за "Кралица на Бургас"

Общо 10 красиви млади дами влизат в надпревара за короната в конкурса „Кралица на Бургас“. Те са на възраст между 16 и 20 години, имат перфектни мерки и всяка от тях е убедена, че е достойна за титлата. Сред кандидатките тази година са чаровна блондинка от Математическата гимназия и студентка по журналистика. Всяка година конкурсът събира млади,..

публикувано на 20.06.19 в 11:49

Ден на отворените врати в детска ясла в Сливен

Детска ясла № 3 в Сливен организира макар и само за един час  Ден на отворени врати за бъдещи родители на 25 и 28 юни от 10:00 до 11:00 часа. В рамките на инициативата те ще се запознаят с режима, условията и атмосферата в детското заведение. Достъп ще имат само предварително записали се родители на тел. 0879599242 / 044 622 318. В посочените дни,..

публикувано на 19.06.19 в 14:30