Николай Тишев е кандидатът на БСП за кмет на Бургас

Николай Тишев е кандидатът на БСП в надпреварата за кмет на Бургас. Това обявиха преди минути на Общинската конференция на Столетницата.

"Първо искам да благодаря на тези, които участваха в избора. Вярвам, че няма да ги разочаровам. Тръгваме за успех. От тук нататък по-малко приказки, повече дела. Нашите приоритети са да има повече работни места в Бургас, по-високи заплати, сигурност за хората, привличане на инвеститори, по-достъпно и качествено образование, промяна на транспортната схема в града. 

Тази конференция беше изключително ползотворна и положителна. Излизаме с много добър заряд и знам, че ще има резултат на 27 октомври."

Тишев прогнозира, че 9 или 10 от бъдещите общински съветници ще бъдат от листата на БСП.

Първите дванадесет места в листата за общински съветници се заемат от:

1.  Николай Тишев – водач

2.  Живко Господинов

3.  Чанко Мирчев

4.  Павел Маринов

5.  Христо Панайотов

6.  Йордан Георгиев

7.  Георги Спасов

8.  Стоян Коларов

9.  Васил Иванов

10.  Гражданска квота или коалиционен партньор

11.  Гражданска квота или коалиционен партньор

12.  Гражданска квота или коалиционен партньор


Николай Тишев информира, че  гражданската квоти са за 10, 11, 12, 15 и 20-то място. 

"Ще се търсим кандидати, които са добре разпознаваеми в Бургас. Които могат да привличат гласове както за себе си, така и за листата, за да помогнат на БСП да имаме повече общински съветници. Ако минат квотата с преференции, са добре дошли и ще работим с тях в Общинския съвет."


52 –ма кандидати спориха за 35 места в листата за общински съветници за местния вот. 


Снимка

Свързани новини

Николай Тишев и Димитър Стоянов са номинациите на БСП за кандидат – кмет на Бургас

Двама народни представители са номинациите на БСП за кандидат – кмет на Бургас. Социалистите ще трябва да избират между кандидатурите на Николай Тишев и Димитър Стоянов утре по време на общинската конференция на партията. 52 –ма кандидати ще..

публикувано на 19.07.19 в 15:32
ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургаските социалисти почетоха 116-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание на Петрова нива

Множество членове и симпатизанти на БСП от Бургаска област преклониха глава на Петрова нива пред героите, загинали в Илинденско-Преображенското въстание. В събота вечер на святата местност бе отбелязана 116-ата годишнина от избухването на въстанието..

публикувано на 18.08.19 в 09:40

Бачийски: Пистите на летището в Равнец трябва да запазят предназначението си

Проектът за подробния устройствен план на Равнец противоречи на изискванията, които постави Министерския съвет при предоставянето на терена. Това посочи общинският съветник Константин Бачийски. Общината не е взела предвид отстоянието, което..

публикувано на 17.08.19 в 14:29
Бисер Русимов (вдясно) и Константин Бачийски

Бисер Русимов от ОЗБГ влиза в листата на СЕК за изборите в Бургас (обновена)

Бисер Русимов от Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ) ще е част от листата на Средна Европейска Класа (СЕК) за предстоящия местен вот в Бургас. Това обявиха на съвместна прескоференция Русимов и заместник –..

обновено на 14.08.19 в 13:54

Бизнесменът Ивайло Дражев ще се кандидатира за кмет на Бургас

Бизнесменът Ивайло Дражев обяви на пресконференция кандидатурата си за кмет на Бургас. Явявам се независим, подкрепен от политически партии и сдружения. Дали ще бъде с инициативен комитет, а след това с подкрепа, зависи, на 25-ти излизат..

публикувано на 08.08.19 в 15:03

СДС издига кандидатите си за местния вот в Бургас след електронно допитване

СДС ще издигне кандидатите си за местния вот в Бургас след електронно вътрешно допитване. Това бе решено на последния Oбщински съвет на партията, като целта е всеки, който подкрепя сините, да може да даде своите предложения. В анкетата седесарите..

публикувано на 07.08.19 в 09:22

Трима от ГЕРБ в битка за кмет на Созопол

Три кандидатури за кмет на Созопол са били избрани на Общинската конференция на ГЕРБ. Това са председателят на Общинския съвет Красимира Германова, съветникът Георги Пинелов и Константин Гребенаров. За БНР Бургас бившият областен управител на Бургас..

публикувано на 06.08.19 в 09:22

Адвокат Георги Сталев ще е кандидатът на АБВ за кмет на Бургас

Адвокат Георги Сталев издига АБВ за кандидат за кмет на Бургас.Той е общински председател на партията в града. Листата ще води настоящият общински съветник Антон Коджабашев. Политическата организация ще подкрепи и кмета на Карнобат Георги Димитров за..

публикувано на 02.08.19 в 12:34