Адвокат Георги Сталев ще е кандидатът на АБВ за кмет на Бургас

Адвокат Георги Сталев издига АБВ за кандидат за кмет на Бургас.Той е общински председател на партията в града. Листата ще води настоящият общински съветник Антон Коджабашев. Политическата организация ще подкрепи и кмета на Карнобат Георги Димитров за нов мандат.

Амбицията ни е да имаме  поне 4 -ма съветници в Бургас, каза Антон Коджабашев.Умишлено няма да казвам още имена, защото може да има промени. Партията ще има листи във всички бургаски общини.Наши представители ще бъдат кандидати и в Средец и в руенското  село Снягово. Атрактивна дама ще води листата в Айтос:

В Созопол ще сме в коалиция в подкрепа на кандидата на БСП за кмет.Там проблемите са огромни след отстраняването на кмета на ГЕРБ.

Основен приоритет в работата на адвокат Сталев  ще бъде екологията:

Няма човек, който да не усеща миризмите, които се носят над града, особено нощно време.Няма човек, който не е видял  в кварталите, особено на Бургас, какво е положението с отпадъците.Как нашите братя роми на три-четири смени  вървят и обикалят по контейнерите за боклук.Всичко това нещо ще бъде приоритет в бъдещата ми работа като кмет на община Бургас.

Той подчерта, че другите му приоритети ще са насочени към реализацията на пряката връзка между бизнеса и образованието, както и намалението на местните данъци и такси, така и опазването на социалния мир.

Председателят на АБВ Румен Петков поясни:

Ние в Бургас имаме потенциала, интелектуалния, управленския и човешкия, да направим силна кампания и да покажем необходимата на Бургас енергия.Ние не водим негативна кампания никъде в страната.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Бургаските социалисти почетоха 116-годишнината от Илинденско-Преображенското въстание на Петрова нива

Множество членове и симпатизанти на БСП от Бургаска област преклониха глава на Петрова нива пред героите, загинали в Илинденско-Преображенското въстание. В събота вечер на святата местност бе отбелязана 116-ата годишнина от избухването на въстанието с атрактивна възстановка на събитията от паметната дата. Сред официалните лица на Националния..

публикувано на 18.08.19 в 09:40

Бачийски: Пистите на летището в Равнец трябва да запазят предназначението си

Проектът за подробния устройствен план на Равнец противоречи на изискванията, които постави Министерския съвет при предоставянето на терена. Това посочи общинският съветник Константин Бачийски. Общината не е взела предвид отстоянието, което трябва да се предвиди около пистите, за да може те да функционират в бъдеще, допълни той. „До..

публикувано на 17.08.19 в 14:29
Бисер Русимов (вдясно) и Константин Бачийски

Бисер Русимов от ОЗБГ влиза в листата на СЕК за изборите в Бургас (обновена)

Бисер Русимов от Организацията за закрила на българските граждани (ОЗБГ) ще е част от листата на Средна Европейска Класа (СЕК) за предстоящия местен вот в Бургас. Това обявиха на съвместна прескоференция Русимов и заместник – председателят на партията Константин Бачийски. Като член на организацията, ние сме имали редица полезни..

обновено на 14.08.19 в 13:54

Бизнесменът Ивайло Дражев ще се кандидатира за кмет на Бургас

Бизнесменът Ивайло Дражев обяви на пресконференция кандидатурата си за кмет на Бургас. Явявам се независим, подкрепен от политически партии и сдружения. Дали ще бъде с инициативен комитет, а след това с подкрепа, зависи, на 25-ти излизат формулярите на документите за ЦИК. Между другото са намислили как да утежнят регистрацията на..

публикувано на 08.08.19 в 15:03

СДС издига кандидатите си за местния вот в Бургас след електронно допитване

СДС ще издигне кандидатите си за местния вот в Бургас след електронно вътрешно допитване. Това бе решено на последния Oбщински съвет на партията, като целта е всеки, който подкрепя сините, да може да даде своите предложения. В анкетата седесарите трябва да посочат в какъв формат виждат явяването си на местните избори през октомври – в коалиция и с..

публикувано на 07.08.19 в 09:22

Трима от ГЕРБ в битка за кмет на Созопол

Три кандидатури за кмет на Созопол са били избрани на Общинската конференция на ГЕРБ. Това са председателят на Общинския съвет Красимира Германова, съветникът Георги Пинелов и Константин Гребенаров. За БНР Бургас бившият областен управител на Бургас коментира, че неговата номинация е била изненада. "Не знам какво ще се получи, ако аз получа..

публикувано на 06.08.19 в 09:22

Димитър Бойчев: Имаме над 100 номинации за общински съветници в Бургас

Единодушно бургаската организация на ГЕРБ посочи на общинското събрание провело се снощи в Бургас.досегашния кмет Димитър Николов за още един мандат.  Над 100 са кандидатурите за общински съветници, които ще бъдат изпратени за одобрение в Изпълнителната комисия на партията.  В сутрешното предаване на БНР Бургас "Акценти": областният лидер..

публикувано на 02.08.19 в 09:13