Младите ветроходци от Поморие се поздравиха с успех

    С две шампионски купи и едно сребърно отличие се завърнаха ветроходците от  клуб „Циклон” Поморие от регата „Месамбрия 2013г” . проведена  в акваторията на несебърския залив. Стефани Музакова завоюва поредната си златна купа в клас Лазер 4.7,..

публикувано на 13.06.13 в 09:13

Акулите с двуразови тренировки до края на седмицата

    Отборът на „Черноморец-Бургас“ ще тренира по два пъти на ден в периода до края на седмицата. Футболистите ще преминат днес и утре задължителните медицински тестове. Тренировъчните занимания пък ще се провеждат на кампуса „гнездо на акули“. Сутрин ще..

публикувано на 11.06.13 в 14:38

Половин милион заделя община Бургас за спортните площадки

  Какво е състоянието на детските и спортни площадки, заделят ли се пари за подръжка и ремонти, изграждат ли се нови съоръжения? Използват ли се възможностите на европейските и национални програми за това и най-важното - безопасни ли са съоръженията...

публикувано на 10.06.13 в 14:25

Младите приятели на полицията ще се бият в събота

  За втора поредна година Бургас  ще бъде домакин на Балкански фестивал по бойни спортове "Млади приятели на полицията". Той ще се проведе  в събота от  11.00 в спортна зала „Бойчо Брънзов“. Състезанието се организира съвместно от община Бургас, Спортна..

публикувано на 05.06.13 в 11:33

Поморийчета с успех и в Стара Загора

  Танцовите двойки на Поморие се състезаваха в зонално първенство по спортни танци в Стара Загора. Състезанията от този ранг удвояват точките, които състезателите събират за преминаване в по-висок танцов клас. Въпреки силната конкуренция КСТ „Поморие” се..

публикувано на 04.06.13 в 09:51

Бургас награди световния шампион по шахмат

    Община Бургас осигурява средства, за да подпомогне шахматното чудо Цветан Стоянов – световен шампион в своята възрастова група при участието му в следващите европейско и световно първенство, които ще се проведат в края на тази година. Това съобшиха..

публикувано на 02.06.13 в 15:39

„Подводничари“ ще се състезават в Бургас

    Плувен комплекс „Флора“ ще бъде домакин този уикенд /1 и 2 юни/ на пролетния кръг от Републиканското състезание по подводни спортове „Златният делфин“. След повече от 20 – годишно прекъсване в Бургас отново ще премерят сили най-добрите водолази от..

публикувано на 29.05.13 в 13:56

Бронзово отличие за танцьори на КСТ "Поморие"

    КСТ „Поморие” участва в танцово състезание в Пловдив. КСТ "Парадайс" бяха организатори на турнира , на ко й то о бщина Поморие бе представена от Добри Петров и Лора Трендафилова. Двойката се състезава в групата на..

публикувано на 28.05.13 в 09:49

„Черноморец“ отново отличен за феърплей

      Отборът на „Черноморец-Бургас“ за втора поредна година беше удостоен с награда за феърплей. Статуетката, наречена „Кавалер на честта“, беше връчена лично на старши треньора на бургазлии Димитър Димитров, на церемония вчера. Бургаският клуб завърши..

публикувано на 27.05.13 в 14:08

„Черноморец” финишира шести в първенството

    Отборът на „Черноморец-Бургас“ приключи футболния сезон с равенство. Бургазлии завършиха 0:0 срещу отбора на „Литекс“ Ловеч. Срещата премина под инициативата на „акулите“, които могат само да съжаляват, че не се поздравиха с победа в този последен за..

публикувано на 26.05.13 в 09:20