Академия Комика

неделя, от 13.00 до 14.00 часа

„Академия Комика” - дали светът е оцелял, защото се е смял или се смее, понеже е оцелял? Това е само един от безбройните въпроси, които се разизскват на високо ниво в единствената по рода си у нас и в чужбина хумористична академия. В четирите седмици на месеца „Академия Комика” ви предлага четири рубрики:

„Дядовата ръкавичка” – едно емблематично предаване, в което хумористи, музиканти и артисти бистрят смешното на крачка от тъжното.

„Еко – Ехо” - вик на природата, зов на душата. Докосване до природата около нас, надникване в собствената ни природа. Най-чистият продукт на редакция „Хумор и сатира”.
Сценарист: Борис Арнаудов.

„Звезди посред бял ден” - през годините водещи на тази директна шоупрограма са били Стефан Данаилов, Пламен Сираков, Христо Гърбов, Ириней Константинов, Стефан Щерев. Сега предаването е в нежните, но здрави ръце на репортерката Йорданка Стефанова.
Сценарист: Весел Цанков

„Вицария ХСЗ” - безсолни, осолени, пресолени шеги според вашите вкусове и предпочитания. На малки порции, но в изобилие.

Екип на предаването: Димитър Бежански, Деян Копчев, Любомир Методиев


Публикации
„Дядовата ръкавичка“ гостува в град Кубрат.

Топли есенни усмивки в Кубрат

В последните слънчеви и ласкаво топли есенни дни на тази година редакция „Хумор и сатира“ се пренесе през цялата страна, за да посети в град Кубрат хумористите от клуб „Жарава“. Най-силно впечатление ни направи мъдростта на тукашните жители – те са поверили..

публикувано на 05.11.17 в 14:15