Предавания

неделя, от 13.00 до 14.00 часа „Академия Комика” - дали светът е оцелял, защото се е смял или се смее, понеже е оцелял? Това е само един от безбройните въпроси, които се разизскват на високо ниво в единствената по рода си у нас и в чужбина хумористична академия. В четирите седмици..
всеки делничен ден от 21.30 до 23.00 часа Вечерно предаване за култура с фокус върху иновативното, експерименталното, алтернативното в съвременната култура и музика. Предаването е дискусионно-познавателно – често културните теми са естествено преплетени с образователни, социални или спортни..
от понеделник до петък от 12.20 до 14.00 часа Всичко, което не знаете за събитията в културата и изкуството, но не смеете да попитате, ще научите от предаването “Артефир” . Информационно, магазинно предаване, което представя артефакти в различните жанрове на изкуствата – литература,..
петък, от 16.30 до 17.30 часа Предаването има за мото „Да преоткрием България, да открием света”. Търси пресечните точки между цивилизации и култури. Занимава се с отношението на мобилния човек към опазване на ценностите, както и с налагането на българската марка: чрез история,..