Предавания

всеки ден от 3.00 до 5.00 часа Обединена нощна програма на ЕBU (Европейски съюз за радио и телевизия) В проекта участват 12 радиостанции – Словакия, Швеция, Словения, Норвегия, Нидерландия, Дания, Хърватска, Полша, Унгария, Румъния и България Кородинатор на проекта е Би Би Си, Лондон...
От мисията до действителността събота (през седмица) от 14.30 до 15.00 часа Всеки от нас пази много спомени за отделни периоди от своя живот. Понякога те са скрити в малките късчета хартия, наречени марки. В монети или фигурки и всякакви предмети, които ни..
понеделник от 19.30 до 21.20 часа Концерти на едни от най-известните музикални състави, получени чрез международния музикален обмен. Екип: „Класика“
Архив на предаването Предаването е продължител и радио потомец на авторската рубрика на Симеон Идакиев „Един мъж, един автомобил, една камера” в Българската национална телевизия. Амбицията на предаването е да предлага интересни пътувания по света и в България, разказани от..
В програма „Христо Ботев” вече има ефирна територия, запазена за радиоексперименти. Всяка неделя от 17.00 часа в продължение на един час невъзможното или неподходящото за друг ден и друг час ще звучи в ефира на програмата. Територията е открита, а сега в нея звучат три предавания, създавани от..