Трудният път към пенсионирането

Снимка: БГНЕС
Сякаш една от най-трудните задачи пред работещия българин се появява в края на работния живот – процедурата по пенсионирането.
Заради многото въпроси, които си задавате, в звуковия файл ви предлагаме разговора с Цветанка Гинева, управител на фирма за пенсионни услуги, който излъчихме в Нашият ден практично.


ВИЖТЕ ОЩЕ

Променящите България

В това издание на рубриката "Моята история", в която традиционно си партнираме с платформата MOVE.BG, за да ви срещаме с познати и не толкова познати български, които   с делата си променят обществото ни към по-добро, ще обърнем внимание на един по-нетрадиционен аспект на дарителството. Става дума за онези хора от миналото, които променят..

публикувано на 21.05.19 в 16:32
Ива Дойчинова и арх. Тодор Булев

Архитект Тодор Булев: Основната задача на урбанистите и архитектите е да стимулират градския живот

Гост на водещата Ива Дойчинова в „Нашият ден“ тази сутрин беше пpoф. д-p apx. Toдop Бyлeв, който наскоро беше избран за пpeдceдaтeл нa Cъюзa нa apxитeĸтитe в Бългapия на XXIХ oбщo oтчeтнo-избopнo cъбpaниe нa opгaнизaциятa. Там той представи своето виждане за мястото на съюза в съвременното българско обществото и за ролята и отговорностите му..

публикувано на 21.05.19 в 13:17

Написано върху тялото

"Ние сме съставени от три елемента: душа, тяло и съзнание. За да сме щастливи трябва да хармонизираме елементите, а ако не се чувстваме добре в тялото си, няма как да постигнем целостта и щастието" - казва Виктория Леви, автор на книга с любопитното заглавие "Oops! Заварихте ме съвсем гола". "Обичай се такъв, какъвто си", "Бъди органичен", "Грижи се за..

публикувано на 21.05.19 в 12:21

11-ото изложение WEBIT.FESTIVAL Europe беше последното в София

На 14-ти и 15-ти май в София се проведе Технологичното изложение Webit.Festival Europe 2019. Бъдещето на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект - всичко това беше обект на..

публикувано на 21.05.19 в 11:26
Дафне Хаман и Кадал Буакил

Изкуството на лидерството и мъдростта на конете

Германката Дафне Хаман и французинът Кадал Буакил се установяват в   България преди три години. Оставят зад гърба си успешни кариери в корпоративния свят и избират работа в чиста природна среда, хармония и проекти, спомагащи личностното развитие. Срещам се с тях на конна база в центъра на София, за да стана част от демонстрациите на..

публикувано на 21.05.19 в 10:48