Чай от мащерка

Some Details

Д-р Черкезов: Здравната система е на прага на своята издръжливост

В момента българите отделят за здраве 8.4% от брутния вътрешен продукт, или сума от близо 8 млрд. лв. Половината от тях са здравните вноски, които минават през здравната каса и здравното министерство. Останалите над 3.5 млрд. лв. са пари в брой, а част..

публикувано на 02.10.18 в 18:53

Д-р Диана Вълчева: Сънната апнея води до инфаркт и инсулт

Будите ли се сутрин с усещането, че не сте се наспали , понякога имате главоболие след събуждане или се будите по-рано, отколкото бихте искали?  Може би често не се чувствате във форма и трудно се концентрирате върху работата си?  По никое време по..

публикувано на 25.09.18 в 18:37

Д-р Снежана Костова: Силантите пазят детските зъби от кариес

От 4 септември започна новата кампания за силанизация на първите детски постоянни зъби за тази година. Тя се провежда вече за осма поредна година през есента, безплатна е и благодарение на нея десетки хиляди деца в цялата страна се предпазват от кариес...

публикувано на 14.09.18 в 17:51

Начинът на живот и стресът са едни от основните първопричини за възникването на рак на кожата

Българските дерматолози се включват за 13-и път в паневропейската кампания за информираност и рано откриване на кожен рак Евромеланома . Тази година денят за безплатни прегледи е 16 май. В кампанията за поредна година се включва и кърджалийската..

публикувано на 15.05.18 в 15:15