Соломон Паси представи своята книга пред жителите на Кърджали


Кърджалийци се срещнаха със Соломон Паси снощи в Бизнесинкубатора, където беше представена книгата му  "Статии, мнения, коментари, интервюта - Извън протокола". Той пристигна в Кърджали по покана на дружество "Приятели на САЩ", за да участва в Месеца на Америка. С него дойде и директорът на БТА Максим Минчев, съставител и редактор на книгата. Соломон Паси пред кърджалийци: 


Галерия

Вижте още

Кърджалиецът Селчук Коджаахмед на лагер с националния отбор по мини футбол

Селчук Коджаахмед от Кърджали е поканен на лагер като част от националния отбор по мини футбол . Това е голяма го рдост за местната организация на Българската асоциация по мини футбол . Подробности от областния мениджър Благовест Саръев: "Всяка година за официалните първенства различните областни центрове изваждат своите най-добри отбори, те..

публикувано на 21.04.19 в 18:15

Адвокат Христо Караманолов: Коренно се промени предметът на делата след демократичните промени

Едното от предизвикателствата, с които се сблъскват адвокатите с дългогодишна практика е промяната на делата, които са се водили преди години в региона и сега . Това каза адвокат Христо Караманолов, председател на Адвокатската колегия в Кърджали. Уважавана ли е професията на юриста според него, може да се види само от хората, които са имали достъп..

публикувано на 21.04.19 в 17:52

Художниците в Кърджали ни канят на традиционната Великденска изложба

И тази година Дружеството на художниците и Арт галерия "ДАР" организират  традиционна изложба за Великден. Те канят всички приятели и почитатели на изкуството да заповядат на откриването на 24 април , сряда от 18 часа в Керимовата къща. Пенка Атанасова с подробностите: "Това, което успяхме да направим през годините, е тази изложба да стане..

публикувано на 21.04.19 в 15:50

Над 2 000 тома книги обогатяват книжния фонд на Регионалната библиотека в Кърджали

Всяка година Регионалната библиотека "Никола Йонков Вапцаров" обогатява своите колекции с над 2 хиляди тома . Институцията има над 35 хиляди посещения годишно от регистрирани читатели. Повече за услугите в библиотеката, от директора й Уляна Ганева: "Ние раздаваме над 50 000 библиотечни документа на година и имаме над 35 хиляди посещения..

публикувано на 21.04.19 в 14:53

Започна търсенето на агнешкото месо

С наближаването на Великден запона и търсенето на агнешкото месо. Средната цена за живо тегло достига до 5,50 лева.  Това съобщи за радио Кърджали Бойко Синапов, животновъд от областта. "Смея най-отговорно да заявя, че имаме достатъчно живи агнета по стопанствата. Имаме готовност, ние като фермери, да задоволим вътрешния пазар. Трупното агнешко месо..

публикувано на 21.04.19 в 10:38

Хасан Азис: Листата на ДПС за евровота е най-добрата и най-печелившата

„Сигурен съм, че ДПС в област Кърджали ще даде най-добрия резултат на предстоящите избори за Европейски парламент. Това ще го постигнем заедно, с младежката организация на движението“. Това заяви на разширеното заседание на младежката структура на ДПС в Кърджали зам.-председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис. Той отбеляза,..

публикувано на 21.04.19 в 10:20

АРДА се изправя срещу Лудогорец 2 за нови три точки в актива си

Футболистите на АРДА заминаха за Разград . Днес, на Цветница, те се изправят срещу Лудогорец 2 , в мач от 25 кръг на Втора професионална лига. Старши треньорът на АРДА Стамен Белчев взе на лагер 19 футболисти , като основният състав ще бъде обявен преди двубоя. Срещата от XXV кръг на Втора лига е от 17:00 часа на стадион „Гнездо на орли“, в неделя..

публикувано на 21.04.19 в 09:58