Соломон Паси представи своята книга пред жителите на Кърджали


Кърджалийци се срещнаха със Соломон Паси снощи в Бизнесинкубатора, където беше представена книгата му  "Статии, мнения, коментари, интервюта - Извън протокола". Той пристигна в Кърджали по покана на дружество "Приятели на САЩ", за да участва в Месеца на Америка. С него дойде и директорът на БТА Максим Минчев, съставител и редактор на книгата. Соломон Паси пред кърджалийци: 


Галерия

Вижте още

ДБГ регистрира Стоян Георгиев за водач на листата за съветници и кмет

Днес Движение България на гражданите (ДБГ) регистрира в ОИК кандидатите за общински съветници и кандидат за кмет на Община Кърджали.  Стоян Георгиев е кандидат - кмет на ДБГ за община Кърджали за първи мандат. Той и двама кандидати за общински съветници – Борис Янков и Петя Димитрова, внесоха документите за регистрация. В листата присъстват и..

публикувано на 21.09.19 в 15:23

Ниязи Раиф е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Черноочене

54-годишният строителен предприемач Ниязи Раиф е кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Черноочене. Днес общинският председател на партията Леман Али и колегите й регистрираха в ОИК Ниязи Раиф за кмет и пълна листа със 17 кандидати за съветници. Ниязи Раиф е печелившата кандидатура за Черноочене, той преобрази общинския център със своя..

публикувано на 21.09.19 в 15:09

Тръгна продажбата на билети за срещата България’94 - Турция 2002

От днес на касите на АРЕНА АРДА може да закупите билети за срещата  между отборите на България’94 и Турция 2002. Тя  ще се състои на 26 септември  под надслов „Едно американско лято - 25 години по-късно“. Двубоят се организира съвместно от БФС и ПФК АРДА  Срещата е от 17.00 часа. До този момент участие са потвърдили доста от играчите взели участие в..

публикувано на 21.09.19 в 14:59

Хасан Азис раздаде ашуре на пазара в областния център

Кметът на Кърджали Хасан Азис раздаде ашуре днес на пазара в областния център заедно с енорийския свещеник отец Петър и районния мюфтия Бейхан Мехмед. Огранизираме празника с идеята да покажем заедността, че сме заедно като споделяне на доброто и на трудностите, които ни съпътстват. Посланието, което винаги сме изпращали, е единството ни като хора..

публикувано на 21.09.19 в 14:51

Почетоха паметта на убитите жени и деца в Аврен

Днес в с. Аврен се състоя Националният тракийски женски събор - поклонение, а също и селищният празник на Аврен. Жителите и участниците в събора отдадоха почит на зверски убитите 42 жени и деца през  кървавата 1913 г. Гост на събора беше  председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов. Той призова участниците в местните избори..

публикувано на 21.09.19 в 13:49

Две пети места извоюваха състезателите на "Арда бокс" в Сливен

Две пети места извоюваха състезателите на "Арда бокс" на провеждащия се Втори кръг на Държавно лично отборно първенство за юноши в Сливен. Треньорът Стоян Узунов е доволен от представянето на момчетата. На 17-и заминаваме на Сливен, през септември,

публикувано на 20.09.19 в 17:01

Момчиловци избира кралица на киселото мляко

В смолянското село Момчиловци в събота избират кралица на киселот мляко. Конкурса се провежда за пета година. За титлата кралица на киселот мляко се борят 12 момичета, като Родопите ще бъдат представени от Костадинка Чолакова и Рада Гаджева от Момчиловци и Микаела Хаджиева от Смолян. Другите участнички са от Хасково, Пловдив, Стара загора,..

публикувано на 20.09.19 в 16:41