Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

Предаването "Вкусен следобед" отново в ефира на радио Кърджали!

Здравейте, от тази неделя отново слушате предаването Вкусен следобед, в което си забъркваме ободряващ микс от вдъхновяваща музика, кулинарни сладости и духовна радост . Аз съм Радка Петкова и  ви изпращам много слънчеви усмивки от ефира на радио..

публикувано на 21.04.19 в 18:34

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова, това е епизодът на „Вкусен следобед” от 10 февруари . Надявам се, че сте си отпочинали, но ако не сте, сега е време да се отпуснете удобно и да се насладите на деня! В днешния епизод ще гостуваме на Лияна..

публикувано на 11.02.19 в 12:32

Иво Георгиев и неговото измерение пето

Иво Георгиев е писател с неподражаемо чувство за хумор. На някои хора този хумор може да им се стори необикновен, на други игрив, а на трети философски. Но той е и трите заедно. А общото между неговия чудат език и скитанията му из..

публикувано на 04.02.19 в 18:57

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и "Вкусен следобед". Това е епизодът от 3 февруари, 2019 г. на предаването за вкуса на живота и за нещата, които го правят по-лек . В минутите за вдъхновяващи места, се отправяме към дестинации, известни със..

публикувано на 03.02.19 в 18:23

Все повече книги за изгорялото читалище в село Скребатно

Хора от село Скребатно се нуждаят от нашата помощ, за да възстановят библиотеката на изгорялото си читалище. Народно читалище „Христо Ботев” е погребано в руините след голям пожар в началото на януари тази година в малкото селце в община Гърмен...

публикувано на 28.01.19 в 14:24

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова , това е "Вкусен следобед" от 27 януари. Падна сняг, даже в някои части на Родопите натрупа метър, за това по-добре си стойте у дома пред камината и се настройте на честота от 90 мегахерца! В тази..

публикувано на 27.01.19 в 18:17

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е епизодът за рождения ден на "Вкусен следобед" . Вие сте с мен, Радка Петкова, в нашето пространство за свободни хора, неангажиращи разговори, култура и кулинария. Надявам се от тези различни съставки, да се е получил..

публикувано на 23.01.19 в 18:41

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, от мен, Радка Петкова и най-вкусното предаване на радио Кърджали. Продължава серията от епизоди, посветени на обичани наши събеседници, тъй като наближава рождения ден на предаването и с това искам да им благодаря и да си пожелаем..

публикувано на 14.01.19 в 17:04

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е първият епизод на Вкусен следобед с мен, Радка Петкова . Желая ви една красива година, изпълнена с мечти и вълшебства. И нека да помним, че само когато сме добри, сме щастливи :) Защото само тогава можем да чуем..

публикувано на 06.01.19 в 18:24

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте и нека споделим заедно нашето свободно пространство за култура, духовни пътешествия и кулинарни удоволствия . Аз съм Радка Петкова, а предаването е Вкусен следобед, това е епизодът от 30 декември . Надявам се да си прекарате..

публикувано на 30.12.18 в 18:40