Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е Вкусен следобед  от изминалата неделя. Сигурно някои от вас вече си мислят за Коледа и дори само при тази мисъл им става леко и почват да се чудят кога ли старецът от Лапландия ще остави чувала си пред тяхната врата..

публикувано на 10.12.18 в 10:23

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е епизодът на "Вкусен следобед" с мен, Радка Петкова в неделя, 2 декември, по следобедно време . Време е да се отпуснем и да се замислим за по- неангажиращите неща от отминаващия ден. Вкусен следобед ви гарантира и хубави..

публикувано на 03.12.18 в 12:48

Проф. Николай Атанасов-Шуши: Важното е да имаш сила да се надсмиваш и през дъното на чашата

Българинът разбира от всичко, когато е на чаша - от жени, особено тъщи, от мъже, от политика и от футбол. Върху тези теми от битието разсъждава спектакълът "Двама мъже и половинка", но не по американски, а по нашенски . Учителят -..

публикувано на 27.11.18 в 16:15

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е Вкусен следобед от 25 ноември. Направете си чаша чай, затворете очи и си помислете за нещо хубаво.  И този епизод ще ви зареди с поредната доза хубаво настроение, духовна светлина и вълшебства в кухнята. Излъчваме на 90..

публикувано на 26.11.18 в 10:18

Успокояват ли ви плетките?

А сега една тема, пренесена от старите скринове в съвремието. Илияна Типова попита кърджалийските кокетки и техните кавалери за ...плетки. Учени доказаха, че плетенето помага за релаксацията, а освен това намалява стреса, дава усещане за..

публикувано на 13.11.18 в 11:40

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте от мен, Радка Петкова във времето за отдих и релаксация в неделния следобед. Каня ви в нашия радиоресторант, за да се насладим на хубава музика, вкусни кулинарни предложения и позитивни мигове . Навън взе да се стъмва рано, а..

публикувано на 12.11.18 в 15:45

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, вие сте с мен, Радка Петкова, и предаването Вкусен следобед в свободното време от 4 до 6 в неделя. Свободно, колко да е свободно, колкото си го направим сами, така че не отлагайте свободното време за утре :) Не стои така..

публикувано на 30.10.18 в 09:59

На лов за октоподи наесен на Бяло море

Есента може да не е подходящия сезон за море, но е страхотно време за лов на октоподи. А поне в началото на есента в Гърция бе няколко градуса по-топло , така че нищо не пречи в неделя да се отправим на пътуване до Бяло море. Художниците Хари и..

публикувано на 23.10.18 в 11:08

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте вие сте с мен, Радка Петкова и с предаването Вкусен следобед в неделя, по отпочиващо време. В Деня на Кърджали ви желая да сте свободни, щастливи и да използвате тази своя свобода за любимите хора и преживявания. И разбира се, да..

публикувано на 22.10.18 в 10:29

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте от Вкусен следобед и от мен, Радка Петкова - предаването за релаксацията като стил на живот, пътешествия и духовни пространства. В това отношение месец октомври е благодатен - през седмицата температурите достигнаха цели 22..

публикувано на 16.10.18 в 11:21