Вкусен следобед

„Вкусен следобед” е най-вкусното предаване на радио Кърджали. С пилотния си епизод през януари 2017 г. се заявява като пространство за култура, свободно време, хумор, човешки истини и кулинария, вплетена като свързващ елемент. Предаването е развлекателно, хуморът се движи между делничното и светското, а често се поражда от самите разговори с хора, непринудени и топли.

Открояват се анкетите на общочовешки теми, за които всички се питаме, но не смеем винаги да си говорим, интервютата с хора и общественици със стил и посока в живота. 

Задължителен елемент на всяко предаване е кулинарната изненада, поднесена според сезона, празниците в календара и кантара. 

В немалка част от епизодите присъства и личният коментар на водещия, което е необичайно за предавания с развлекателен характер. Културните новини и кратките литературни откъси допълват артистичния му облик. 

Информационният елемент е застъпен като част от припомнянето за характерни празници и обичаи и под формата на здравословни съвети. Вкусен следобед е предаване за всички възрасти – от 30 до 60 годишни, но се надява да достига до всички хора, които искат да живеят вкусно и да дишат леко!

Излъчва се в неделя, след новините, малко след 16 часа! Разделяме се по залез слънце!

Кулинарните приключения на кърджалийката Светла Пенева в Южна Корея

Днес ще ни лъхне и на екзотична кухня . Какво ще кажете, да се отправим на кулинарно пътешествие към Южна Корея. Държавата на LG и Самсунг, порцелановите лица, перфектно стилизираните коси, но също и на ястията ким чи и ким пап . Светла..

публикувано на 04.09.19 в 16:30

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте , вие сте с мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед", това е епизодът от 18 август.   Отпуснете се и се подгответе за хубаво преживяване без стрес. А за тези, които не са успяли да чуят предаването, си е направо бонус! В първата част..

публикувано на 03.09.19 в 16:03

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте, това е поредният епизод на Вкусен следобед по радио Кърджали - този от 11 август. Аз, Радка Петкова най-накрая превключвам на отпускарски режим, затова в предаването ще чуете подбран микс от излъчвани вече интервюта и репортажи , които..

публикувано на 11.08.19 в 19:17

Шампионът Емил Златев: Кръвното може да бъде излекувано за две седмици

А сега ще ви представя интервю с един впечатляващ спортист, вицерепубликански шампион по плуване и тенис на корт, специално за радио Кърджали и предаването "Вкусен следобед". Емил Златев е завършил българска филология и висш инстутит по физическо..

публикувано на 09.08.19 в 13:53

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте , вие сте с мен, Радка Петкова, това е епизодът на предаването "Вкусен следобед" от 4 август. Пригответе се за едно хубаво пътуване в света на кулинарията, танца и красиви кътчета на планетата. Всичко това ще подправим обилно с хумор...

публикувано на 05.08.19 в 18:29

Светла Пенева: Когато съм тъжна, хващам китарата

А сега искам да ви запозная с една слънчева жена, която пише и изпълнява музика, и то своя, авторска. Въпреки комерсиалните времена за това изкуство , тя успява да съчетае приятното за ухото звучене със стойностните послания . Сигурно,..

публикувано на 29.07.19 в 16:51

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейтe от мен, Радка Петкова и любимото ви предаване „Вкусен следобед ”, което не спира да се излъчва и през лятото. Това е така, защото ми е удобно в нашето споделено пространство за свободни хора и ми се иска да се срещаме всяка неделя. Лятото..

публикувано на 29.07.19 в 10:35

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте от мен, Радка Петкова и предаването "Вкусен следобед" това е епизодът от 14 юли , когато ще си говорим за нещата от живота и живота от нещата :) Морето е близо, и така всеки иска да изглежда добре на плажа. Маратонецът Георги Гачев ни дава..

публикувано на 16.07.19 в 15:18

Ана Цанкова: Поезията е дълго мълчани думи

Факт е дългоочакваната стихосбирка на поетесата от Кърджали Ана Цанкова . Томчето се казва "Археология на белезите" и излезе под знака на издателски кръг „Смисъл”, с редактор Аксиния Михайлова . Илюстратор е Ина Христова , дъщеря на..

публикувано на 09.07.19 в 16:48

"Вкусен следобед" - в неделя с Радка Петкова

Здравейте и в тази гореща и слънчева неделя, ви изпращам много усмивки, аз, Радка Петкова, водеща на предаването Вкусен следобед. И днес имаме доста приятни изненади, свързани с кулинария, хумор, фотография и накрая за десерт - качествена поезия. Ще..

публикувано на 07.07.19 в 18:49