Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

03.07.2021 г., 17:00 – 19:00 ч., "Студио спорт" с Иван Близнаков

Снимка: БГНЕС

Водещ: Иван  Близнаков


Летните контроли на футболните отбори от Югозапада-„Пирин“/Благоевград/ на черноморския си лагер след мача с „Добруджа“,“Марек“ след проверката  с „Нефтохимик“/Бургас/ и преди мача с „Миньор“/Перник/.

Отборите на „Пирин“/Гоце Делчев/ и „Банско“ след  първата седмица от подготовката им за новия сезон в Югозападната футболна лига.

Европейското първенство по футбол-коментари,тенденции,закономерности и изненади.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

„Неделя у дома“ със Зоя Караджова

Среща със Славина и Михаил Аладжови и двамата изпълнители в Ансамбъл „Пирин”. В разговора се включва и малката им дъщеря Матеа. Самоковската авторка Магдалена Борисова представя нова книга за деца - ,,Горски истории".  В радомирското село Долни Радовец посрещат близо 200-годишна икона на Пресвета Богородица с Младенеца. Разговор с Дафинка..

публикувано на 11.08.24 в 10:28

„Студио спорт“ с Петрана Кимчева

Рубриката „Българските олимпийци“ – Обзор на българското участие и специално боксьорката Светлана Каменова с коментар за участието си и гимнастичката Валентина Георгиева. Рубриката „Децата и спорта“ – Старт на нов проект  СК „Академия Пирин“ – спорт за всички. Гости в студиото Радост Василева и Димитър Падарев – съавтори на проекта и..

публикувано на 10.08.24 в 08:15

"Сюжети от деня" с Иван Лазов

„С ОГЪНЯ ШЕГА НЕ БИВА“ – съвместна рубрика на Радио Благоевград и  Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград. Разговор за пожарите в района с комисар Валентин Василев – директор на дирекцията. Според политолога Атанас Радев предстоят поне още три- четири години с извънредни избори – разговор...

публикувано на 09.08.24 в 08:30

"Събуди деня" с Давид Калпачки

Мнозинството в Народното събрание прие окончателно законопроект за забрана на "пропаганда, популяризиране или подстрекаване" на "нетрадиционна сексуална ориентация" в българските училища. – Разговаряме с Цвета Рангелова, народен представител от Възраждане Защо множество неправителствени и образователни организации се..

публикувано на 09.08.24 в 03:00

„Сюжети от деня“ с Агнес Манова

Жителите на дупнишкото село Самораново организират протест заради системна липса на вода. Репортаж. Екологично сдружение „За Земята“ отбелязва 25 години с акции за почистване от отпадъци в Национален парк „Рила“ около хижите „Чакър войвода“ и  „Мусала“. Разговор с Елеонора Йосифова от екосдружението. Дните на планинския..

публикувано на 08.08.24 в 08:30

"Събуди деня" с Мария Благоева

Продължава проучването на древната арменска църква в Мелник. За работата на археолозите разказва доктор Методи Златков от Националния археологически институт с музей към БАН. Съхраняване на диалекта на Банско, или за мисията на един поет . Разговор на Милена Воденичарова от БНР с Александър Думанов. След хиляди доброволчески..

публикувано на 08.08.24 в 04:00

„Сюжети от деня“ с Елизабет Александрова

„Потребителска рубрика“: Пазарен ден в Благоевград. Репортаж. АУБ е домакин на Международната математическа олимпиада за студенти с участието на над 500 математици от цял свят. Д-р Юлиян Петров, председател на синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ се завърна от Х Световен конгрес на Интернационала на образованието в Буенос Айрес,..

публикувано на 07.08.24 в 08:30