Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Студио спорт“ с Петрана Кимчева

Слушайте на 29 юни от 2024 година от 17:00 до 19:00 часа

Рубриката „Време за шампиони“

Кикбоксьорът от Гоце Делчев Костадин Кърджалийски спечели юбилейното 25-о издание на  бойната верига “PRO FIGHT” – разговор с него за бокса и любовта.

Рубриката „Децата и спорта“  

Благоевград е домакин  на Национална купа по спортни танци – коментира Десислава Петачка, организатор на събитието и треньор на клуб „Импулс“ – Благоевград.

Рубриката „Българските олимпийци“

Разговор с Ивет Горанова – олимпийска шампионка от игрите в Токио, за момента, за който всички спортисти мечтаят - стълбичката на най-високия спортен форум.

Рубриката „Футбол от региона“

Старт на подготовката в Югозападната трета лига. Темата коментира Николай Николов, треньор на ФК „Септември“ – Симитли.

Нов спорт завладява Европа. Какво е пикълбол, коментира Гергин Ангелов – председател на най-новата федерация по пикълбол.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"По първи петли“ с Агнес Манова

Глаголицата да влезе при децата в училища, детски градини и читалища е инициатива набираща подкрепа на педагога Татяна Атанасова. В помощ на изкуството и на творците в неравностойно положение ще бъде второто издание на фестивала „Силата на човешкия дух“, който се организира от социално предприятие „Направено с любов“ в Перник. Разговор с..

публикувано на 01.10.24 в 02:00

"Сюжети от деня" с Агнес Манова

В рубриката „Трудова борса“ свободните работни места на територията на общините Благоевград и Симитли, както и актуалните програми за безработни и неактивни лица ще представи Мая Ризова, гл. експерт в Дирекция „Бюро по труда“ в Благоевград. Стереотипи и предизвикателства при търсенето на работа, когато възрастта е „50 +“. С какво помага..

публикувано на 30.09.24 в 08:30

„Идеи, интереси, бизнес“ с Бойка Браткова

Бизнесът в туризма и перспективите пред младите специалисти – ще разговаряме с проф. Мария Станкова от Стопанския факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“. За предприемачеството и премерения риск ще чуем мнението на един млад предприемач – Божидара Кузманова от Кресна. А как фолклорът дава възможност за професионално развитие – това ще попитаме..

публикувано на 30.09.24 в 08:15

"Събуди деня" с Биляна Славчева

Каква стопанската година изпращат за кюстендилските земеделски производители? Репортаж. „Живей на чисто“ Пред какви предизвикателства са изправени общините при изчисляване на такса смет, според промените в Закона за управление на отпадъците? Силвия Георгиева, председател на Националното сдружение на общините. Разделното..

публикувано на 30.09.24 в 04:00

"На отворен прозорец“ с Росинка Проданова

Актуална информация, прогноза на синоптиците, пътна обстановка. Бъдете милосърдни!  – отец Светослав Кючуков във  втората  Неделя след неделята подир Въздвижение. Коста Цонев за романа и ролята си на Дон Кихот – архивен фонд на БНР по повод 477 години от рождението на Мигел де Сервантес. ПРЕМИНИ НА ЗЕЛЕНО: Определят..

публикувано на 29.09.24 в 06:00

„Студио спорт“ с Петрана Кимчева

Рубриката „Време за шампиони“: Разговор с балканските шампиони Наско Миков и Любомир Станоев и треньора на ГСК „Любчо Солачки“ Антон Гръчки. Разговор с олимпийските шампионки Ренета Камберова и Ивет Горанова за инициативата „Европейска седмица на спорта“. Рубриката „Децата и спорта“: Спортен празник в 6 детска градина „Щастливо детство“-..

публикувано на 28.09.24 в 08:00

„Сюжети от деня“ с Иван Лазов

Днес започва предизборната кампания за 51- во Народно събрание – политолога Атанас Радев. Състоянието на икономиката в страната ни – икономиста Димитър Събев от Института за икономически изследвания към БАН. Престъпността у нас преди началото на демократичните промени – за книгата „От кражби до убийства. Криминалните престъпления..

публикувано на 27.09.24 в 08:30