Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Част от катастрофиралите на АМ "Тракия“ мигранти бяха изписани от болницата

Снимка: БГНЕС

Четирима от катастрофиралите в края на миналата седмица на магистрала „Тракия“ мигранти бяха изписани от пазарджишката болница и предадени на служителите от сектор „Миграция“ към областната дирекция на МВР в Пазарджик.

По-късно те ще бъдат настанени в бежанския център в Бусманци. Двама от нелегалните чужденци, които бяха в критично състояние, остават в болницата. Състоянието им се подобрява.

Тялото на загиналия 16-годишен шофьор на микробуса  Трайчо Димитров е предадено на близките му.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Младен Маринов в студиото на БНР

Мигрантите от катастрофиралия на АМ "Тракия" бус са платили по 5000-6000 евро на каналджиите

Мигрантите от катастрофиралия на магистрала "Тракия" микробус е трябвало да стигнат до Франция. Това съобщи в интервю пред "Хоризонт" главният секретар на МВР главен комисар Младен Маринов . Той допълни, че всеки един от тях е платил между 5000 и 6000..

публикувано на 05.06.17 в 14:12

Десет души загинаха при катастрофа с нелегални имигранти на АМ "Тракия"

10 души са загинали при  катастрофа с микробус, превозвал нелегални имигранти на АМ "Тракия".  Инцидентът е станал близо до Пазарджик  минути преди шест часа на 98 километър на АМ "Тракия" в посока София. Микробусът, в който са били общо 17..

обновено на 04.06.17 в 14:52
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44