Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шефът на „Обществен ред и защита при бедствия“ в София: При наводнение запазете самообладание, изключете газта и тока и се качете на високо място

2
Снимка: Архив
При наводнение хората трябва да запазят самообладание, да изключат газта и електричеството, ако са в къщите и да се качат на по-горните етажи, на място, което да не бъде залято. Да изчакат екипите на „Пожарна безопасност и защита на населението“ да ги спасят.
Това е съветът на Красимир Димитров – шеф на дирекция „Обществен ред и защита при бедствия“ към Столичната община.

Чуйте цялото интервю.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Галерия

Свързани новини

Обявяват национален траур на 23 юни за жертвите от бедствието във Варна

Понеделник, 23 юни 2014 г. ще бъде ден на национален траур в памет на жертвите от бедствието във Варна, съобщиха от правителствената информационна служба. Правителството изказва своите съболезнования на близките на загиналите. В тяхна памет..

обновено на 20.06.14 в 10:45

Броят на жертвите във Варна и Добрич расте, бедствено положение във Великотърновско, Шуменско и Пазарджишко

Още една жертва на пороя беше открита във Варна. Така броят на загиналите достигна 10 души. Човекът е открит в автомобила си, който е бил завлечен в езерото. Пред Радио София кметът на града Иван Портних съобщи още, че е открита и спасена една жена...

публикувано на 20.06.14 в 10:53