Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Защо националните трагедии се превръщат в традиции

БНР Новини
Анелия Торошанова разговаря с Валери Симеонов
Снимка: Ели Коюмджиева

Защо в България умират хора за късче хляб? Ще има ли справедливост и кой ще носи отговорност за трагедията в с. Горни лом, Видинска област. Защо националните трагедии се превръщат в традиции?

Българската полиция в близост до обществото.
Какво е ежедневието на един полицейски началник с 20-годишен стаж в МВР. Кои са приоритетите в работата му? Картината на престъпността в един столичен район. Как се доказва сводничеството, борбата с незаконния дърводобив и спазването на обществения ред. От какво и защо най-често се жалват гражданите?
Специален гост: Валери Симеонов, началник на Осмо РПУ на МВР в София.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Илюстративна снимка

Интензивен дъжд наводни къщи и дворове в Монтана. Евакуираха жители с лодка

Обилните валежи от нощта предизвикаха и наводнения в Монтана, където са паднали над 70 литра на квадратен метър дъжд. Евакуирани с лодка са били жители на монтанския квартал "Кошарник". Интензивният дъжд наводни къщи и дворове в Монтана. Най-вече в кварталите “Мала Кутловица“, “Изгрев“, а в кв. “Кошарник“ са евакуирани хора, съобщи..

публикувано на 25.06.23 в 12:29