Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Какво се случва в агенция „Митници“

БНР Новини
На снимката (отляво надясно): Веселина Йончева, Анелия Торошанова и Любомир Новиков в студиото на предаването.
Снимка: Цеца Иванова

Защо в продължение на години агенция „Митници” не е изплащала необходимите осигуровки на стотици свои служители, които са работили на апарати скенери за проучване  на багажа на пътниците? Един разговор за държавния интерес и нарушените трудови права на служителите. Какво пише в едно прокурорско постановление?
Ще чуете частният случай на Веселина Йончева – дългогодишен служител на агенция „Митници”. Гост в студиото е адвокат Любомир Новиков.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Илюстративна снимка

Интензивен дъжд наводни къщи и дворове в Монтана. Евакуираха жители с лодка

Обилните валежи от нощта предизвикаха и наводнения в Монтана, където са паднали над 70 литра на квадратен метър дъжд. Евакуирани с лодка са били жители на монтанския квартал "Кошарник". Интензивният дъжд наводни къщи и дворове в Монтана. Най-вече в кварталите “Мала Кутловица“, “Изгрев“, а в кв. “Кошарник“ са евакуирани хора, съобщи..

публикувано на 25.06.23 в 12:29