Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Bio. Ego. Organic“ влиза в афиша на „Сфумато“ за новия сезон

Снимка: ТР „Сфумато“

Животът ви се струва безсмислен понякога? Страхувате се от смъртта? От болести? Искате да сте вечно млади? Чудите се как да бъдете красиви, слаби, хармонични, успели, независими, финансово стабилни, привлекателни, умни, смислени и забавни? Копнеете всички да ви харесват? Искате да умеете да бъдете лидери? Да пробудите интуицията си? Да отворите третото си око? Да чуете детето в себе си? Не знаем рецептата. Ние си задаваме същите въпроси.
Това са само част от въпросите, които поставят пред себе си и пред зрителите актьорите Лилия Гелева и Христо Ушев в мултимедийния пърформанс „Bio. Ego. Organic“ по текстове на Етгар Керет.
„Bio. Ego. Organic“ е първата премиера в Театрална работилница „Сфумато“ за новия театрален сезон. Всъщност спектакълът на младите актьори си спечели място в афиша на театъра след успешното им участие в програмата на Малкия сезон на „Сфумато“, който се провежда всяка година през юли и дава възможност за изява на най-младите творци в театъра и в другите изкуства.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.