Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тервел Пулев с гипсирана ръка след победата в Коста Меса

Тервел Пулев на излизане от болницата.
Снимка: Личен архив на Т. Пулев

Боксьорът Тервел Пулев е с фрактура на ръката след мача срещу Мич Уилямс (САЩ) в събота вечерта на гала вечер в Коста Меса, Калифорния. 

Пулев постигна 13-ата си победа в 13 срещи след успех по точки с пълно съдийско единодушие срещу 36-годишния американец.

"След вчерашната емоция се събудих и все още лявата ми ръка беше с оток и болки. Затова се прегледах и се потвърди предположението ми, че е счупена в следствие на снощния мач. Като изключим ръката, се чувствам в отлично здраве и настроение!", написа Пулев във Фейсбук, като публикува снимка с гиспираната си лява ръка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Свързани новини

Тервел Пулев

Тервел Пулев: Българите в Калифорния са повече от американците

Българският боксьор Тервел Пулев бе доволен от 13-ата си победа на професионалния ринг. Той призна, че това е бил изключително труден мач, в който съперникът му Мич Уилямс е бил много добре подготвен. "Много съм доволен от победата, защото беше..

публикувано на 24.03.19 в 07:28
Кубрат Пулев

Кубрат Пулев нокаутира Дину

Кубрат Пулев записа 27-ма победа от 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Българският боксьор в тежка категория нокаутира Богдан Дину от Румъния в седмия рунд на двубоя между двамата в Коста Меса, Калифорния. Преди това срещата премина..

публикувано на 24.03.19 в 06:34
Тервел Пулев постигна 13-та поредна победа на професионалния ринг

Тервел Пулев с 13-та поредна победа

13-та поредна победа като професионален боксьор записа Тервел Пулев. Успехът обаче се оказа доста труден за Тервел, който спечели след съдийско решение: 59:54, 57:56, 58:55 в зала "The Hangar" в Коста Меса, Калифорния. Съперникът на Тервел Пулев бе..

публикувано на 24.03.19 в 06:25
ВИЖТЕ ОЩЕ

Резултатите в Шампионска лига и Лига на конференциите

Резултатите в първите мачове от втория квалификационен кръг в Шампионската лига по футбол:  Лудогорец Разград (България) - Динамо Минск (Беларус)        2:0 Целие (Словения) - Слован Братислава (Словакия)              1:1  ПАОК Солун (Гърция) - Борац..

публикувано на 25.07.24 в 06:55
Франция - САЩ

Франция започна с победа на Олимпиадата, напрежение в мач на Израел

Франция започна с победа участието си на олимпийския турнир по футбол. Домакините, водени от треньора Тиери Анри, се наложиха с 3:0 срещу САЩ след голове през второто полувреме. В срещата от група "А", играна в Марсилия, "петлите" успяха да наложат..

публикувано на 25.07.24 в 06:39
Ботев (Пд)

Европейските мачове на Ботев (Пд), Черно море и ЦСКА 1948 в комбинирано предаване по "Хоризонт"

След Лудогорец още три български отбора ще изиграят днес първите си срещи от втория квалификационен кръг на европейските клубни турнири по футбол. По програма "Хоризонт" на БНР ще предаваме комбинирано и трите мача. Ето кои са те: Ботев (Пловдив)..

публикувано на 25.07.24 в 06:31
Лудогорец с преднина срещу Динамо (Минск) в квалификациите на Шампионската лига

Лудогорец с преднина срещу Динамо (Минск) в квалификациите на ШЛ

Лудогорец победи с 2:0 у дома Динамо Минск в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.  Преди почивката българският шампион достигна до сериозна преднина, която се дължи на попаденията на Бърнард Текпетей и на Тодор Неделев от дузпа...

публикувано на 24.07.24 в 23:03
Диана Иванова и гимнастичките от националния отбор по спортна гимнастика

Хореографът Диана Иванова: Усещам музиката със сърцето и с душата си

В последните години едни от най-големите ни спортни успехи са свързани с гимнастическите спортове. Под светлините на прожекторите почти винаги са спортистите, които са ги донесли. Зад тези постижения стоят още много хора. Сред тях са и хореографите. Те..

публикувано на 24.07.24 в 22:09

Скандал на Олимпиадата, ВАР отмени гол два часа след края на мача

Със скандал започна футболният турнир при мъжете на Олимпийските игри в Париж.   Двубоят между Аржентина и Мароко предложи голяма драма, след като тимът от Африка бе близо до успеха, преди световният шампион да изравни в дълбоко в добавеното време..

публикувано на 24.07.24 в 20:58
Яник Синер

Световният номер 1 в тениса Яник Синер отказа участие на ОИ поради заболяване

Световният номер 1 в мъжкия тенис Яник Синер (Италия) няма да участва на Олимпийските игри в Париж. Това съобщи самият той на страницата си в социалната мрежа Х. Причината за решението му е, че той страда от сериозно възпаление на сливиците. "С голямо..

публикувано на 24.07.24 в 20:13