Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Волейболистките ни с трета загуба в Мексико

Волейболистките ни загубиха и от Словакия в Мексико
Снимка: bgvolleyball.com

Националният ни отбор по волейбол за девойки до 18 години записа трета загуба на световно първенство в Мексико.

Нашите отстъпиха с 1:3 гейма пред отбора на Словакия.

Българките загубиха първите два гейма на 17 и 19 точки, взеха третия с 25:21, но в четвъртия отново претърпяха поражение с 14:25.

Нашите са на последното пето място в 3-та група, без спечелена точка.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Айлет Зусман и Линой Ашрам с Даря Атаманов

Треньорката на Линой Ашрам: Трудно е, имаме близки в Газа и ги чакаме да си дойдат

След като напусна Италия  една от най-добрите треньорки в света по художествена гимнастика Жулиета Канталупи вече половин година е част от щаба на националния  отбор на Израел. Внучката на легендата Жулиета Шишманова работи с главния треньор Айлет Зусман, която изведе до олимпийската титла в Токио Линой Ашрам. Жулиета сега тренира основно..

публикувано на 24.04.24 в 11:58

Европейски вицешампион по таекуондо събира средства за лечение на брат си

Сребърният медалист от Европейско първенство по олимпийско таекуондо Йордан Колев се нуждае от помощ. В социалните мрежи националът сподели за тежка болест, която е застигнала брат му. "Диагнозата на брат ми е рак на раменната става с разсейки и в белия дроб. Каквито и да са прогнозите на лекарите – вярата е онова оръжие, което мачка и..

публикувано на 24.04.24 в 08:19
Ювентус  стигна до финала за Купата на Италия

Ювентус стигна до финала за Купата на Италия по футбол

Ювентус е първият финалист в турнира за Купата на Италия. Торинци се добраха до мача за трофея, макар да загубиха реванша срещу Лацио с 1:2. Те обаче бяха спечелили първата среща с 2:0 и така с общ резултат 3:2 продължават напред.  Гостите на "Олимпико" доста страдаха и имаха и доза късмет, за да постигнат целта си. "Орлите" поведоха с два гола на..

публикувано на 24.04.24 в 06:21
Арсенал победи Челси с 5:0

Арсенал с 5 гола срещу Челси в Англия

Арсенал изигра изумителен двубой срещу Челси на “Емиратс” и прегази градския си съперник с 5:0 в отложен мач от 29-ия кръг на Висшата лига. По този начин тимът на Микел Артета дръпна на върха с три точки пред Ливърпул и на четири пред Манчестър Сити, които играят своите двубои в сряда и четвъртък. Шампионите обаче са със среща по-малко. Изразителният..

публикувано на 24.04.24 в 06:14
Белослава Кръстева

Белослава Кръстева е на половин точка от върха на ЕП по шахмат

Белослава Кръстева постигна четвърта победа на европейското индивидуално първенство по класически шахмат за жени, което се провежда на остров Родос в Гърция. В петия кръг българката постигна впечатляващ успех с черните фигури на силната полякиня Оливия Киолбаса и събра актив от четири точки. С него тя заема 14-о място във временното класиране, но е..

публикувано на 24.04.24 в 06:06
Спартак победи Черноморец в Плевен

Спартак (Пл) надви Черноморец, Рилски спортист и Левски с победи в края на редовния сезон в НБЛ

Тимът на Спартак (Плевен) надделя над носителя на Купата на България Черноморец с 81:76 (23:15, 14:24, 20:17, 24:20) като домакин в мач от 32-ия, последен кръг от редовния сезон (първа шестица) в Националната баскетболна лига (НБЛ) за мъже. Плевечани записаха трети пореден и общо 23 успех, а Черноморец претърпя второ поредно и общо седмо поражение, но..

публикувано на 23.04.24 в 21:26
ВК Левски София

Волейболистите на Левски са на победа от титлата след втори успех срещу ЦСКА

Отборът на Левски е само на победа от това да сложи край на 15-годишната си суша без титла в мъжкото волейболно първенство. Във втория мач от финалната серия Левски спечели с 3:1 (25:20, 30:28, 19:25, 25:22) гейма като гост на ЦСКА и поведе с 2:0 победи. "Сините" могат да затворят серията още в петък, ако спечелят в собствената си зала "Левски София"...

публикувано на 23.04.24 в 21:16