Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Резултати от НХЛ

Снимка: NHL

Първенство на Националната хокейна лига, плейофи – първи кръг:

Западна конференция, първи кръг:

Сейнт Луис – Минесота  5:2.

Резултатът в серията е 2:2 победи.

Лос Анджелис – Едмънтън 4:0.

Резултатът в серията е 2:2 победи.

Източна конференция, първи кръг:

Бостън – Каролина  5:2.

Резултатът в серията е 2:2 победи.

Тампа Бей – Торонто 7:3

Резултатът в серията е 2:2 победи.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Илиан Илиев

Илиан Илиев: Ако сме концентрирани, можем да затрудним всеки

Националният селекционер на България по футбол Илиан Илиев говори преди мача с Румъния утре. За "лъвовете" това е първа от двете юнски контроли, след като на 8-и този месец гостуват на Словения на стадион "Стожице" в Любляна. Илиев трябваше да се лиши от седем футболисти поради здравословни проблеми и решения на клубове, а за тази среща няма да..

публикувано на 03.06.24 в 19:40
Кирил Десподов

Кирил Десподов: Ще дадем максимума за България

Капитанът на България Кирил Десподов изпрати страхотен сезон в гръцкото футболно първенство с ПАОК (Солун). Той вкара 13 гола и подаде за още 13 във всички турнири, поздрави се с шампионската титла и очаква ново предизвикателство – атака на Шампионската лига с различен от Лудогорец клуб. Той говори пред журналистите на стадион "Стяуа" в румънската..

публикувано на 03.06.24 в 19:37
Христо Янев

Изненадващо Христо Янев и Ботев (Вр) се разделиха

Ботев (Враца) и старши треньорът Христо Янев се разделиха по взаимно съгласие, съобщават от футболния клуб. Бившият национал бе назначен на 19 септември 2023 г. и изведе врачани до девет победи, шест равенства и 13 загуби в 28 мача. Под ръководството на Янев Ботев спечели баража с Марек и следващия сезон отново ще бъде в Първа лига. "Благодарим на..

публикувано на 03.06.24 в 19:20
Антоанета Костадинова

Мирослава Минчева и Антоанета Костадинова останаха извън финала на 25 м пистолет на Световната купа

Мирослава Минчева и Антоанета Костадинова не успяха да влязат във финала в дисциплината 25 метра пистолет за жени на Световната купа по спортна стрелба в Мюнхен, Германия. Минчева зае 18-о място с 581 точки, докато Костадинова остана 23-а с 580 точки. Финалът затвори американката Морган Абелин с 584 точки. Самуил Донков и Кирил Киров пристигат тази..

публикувано на 03.06.24 в 19:00

Състезанието по картинг за издръжливост "Еко 24 на България" в подкрепа на детското отделение към МБАЛ Кюстендил

Сезонът в европейския картинг шампионат по издръжливост ще бъде възобновен на 8 юни, когато стартира „ЕKO 24 часа на България“ – единственото за годината 24-часово състезание у нас. Писта „Пауталия“ в Кюстендил отново ще бъде домакин на събитието, в което ще участват над 250 пилоти, разпределени в 46 отбора. Началото на надпреварата ще бъде дадено..

публикувано на 03.06.24 в 13:32
Моринари Ватанабе - президент на Международната федерация по гимнастика

Двама са кандидатите за президент на Международната федерация по гимнастика

Настоящият президент Моринари Ватанабе и шефът на Европейската гимнастика Фарид Гаибов ще се борят за поста президент на Международната федерация по гимнастика (ФИГ), стана ясно след заседание на Изпълнителния комитет на централата в Шанхай (Китай). Изборите за ръководните органи на ФИГ ще се проведат в 25 октомври тази година по време на 85-ия конгрес..

публикувано на 03.06.24 в 09:30

България взе гейм, но не успя да победи Германия в Лигата на нациите

Женският ни национален отбор по волейбол допусна 3-а поредна и общо 7-а загуба от началото на тазгодишната Лига на нациите. Момичетата на селекционера Лоренцо Мичели се бориха и взеха гейм, но все пак отстъпиха пред Германия с 1:3 гейма, в отделните части  19:25, 25:21, 21:25, 11:25 точки,  в последния си мач от турнира в 4 група от втората седмица на..

публикувано на 03.06.24 в 07:00